Tämä päivitys on Makedonian karvakuonoille

Yksi asia mitä vihaan matkustelussa on nähdä eläimiä, jotka asuvat kadulla, ovat sairaita eikä kukaan heitä rakasta. Olin viikon Makedoniassa, tässä on vain murto-osa katukoirista ja kissoista, joita näin. Kissat välttelivät ihmisiä, joten heistä ei ole kuin yksi kuva, koirat monesti tulivat hakemaan ruokaa ja kenties myös rakkautta.

Tänä aamuna odottaessa aikaisin bussia saapuvaksi Ohridissa, minun ympärilläni oli ainakin 15 koiraa, kolmella nartulla näytti olevan juoksut, lisää elämiä tulossa surkeaan maailmaan, jossa he ovat oman onnensa nojassa.

Tämä on kaikille teille karvakuonoille, joita elämä ja ei etenkään ihmiset kohtele reilusti ♥️

Tämä pienokainen oli keskellä vilkasta risteystä makaamassa Skopjessa

Tämä varmaan osittain novascotiannoutaja, nenä punainen ja samanlainen väritys, mutta lyhyempi karva. Makoili kävelykadulla Skopjessa.

Hän ei edes reagoinut, kun ohi kävelin. Talviturkki irtoamassa, eikä kukaan ole harjaamassa 🙁 Makoili tien reunassa Shishevon kylän lähellä.

Tällä pienokaisella oli ylimääräiset varpaat takatassuissa, jotka olivat osittain irti. Kyseinen koira asuu Matka kanjonin alueella.

Hänet olisin halunnut mukaan, katse oli lempeä. Herralla oli ikää selvästi jo enemmän, mutta silmissä oli rauha. Asui ylläolevan koiran kanssa kanjonilla.

Tämä kolisteli alas tuolta katolta, vähän aikaa kulki perässä tassua ontuen kanjonilla.

Tämä oli vielä ihan pentu, korkeintaan vuoden veikkaisin. Tuli metsässä vastaan Vodno vuorella.

Ohrid vanha kaupunki, kaksi kissaa etsimässä ruokaa.

Aamulla Ohridissa, etumainen kameraan katsova koira on varmasti saamassa pentuja, sen verran innokkaasti oli urokset kimpussa ja hän ei puolustanut. Lisää pentuja tulossa 😥

Laumassa oli jatkuvasti rähinöitä, osa pysytteli taka-alalla

Tämäkin vaikutti hyvin nuorelta. Pentumaiseen tapaan oli löytänyt kengän itselleen. Häntä ei kiinnostanut isojen poikien rähinät.

Vanhempi herra, jolla oli todella raju silmätulehdus ja kävely oli hankalaa.

Hän oli hyvin lempeä ja pysytteli kaukana muiden taisteluista.

Hän ei poistunut viereltäni ennen kuin jouduin heipat sanomaan taksiin hypätessä.

 

Joten ihmiset, meillä on Suomessakin katukissoja ja joitain koiriakin. Pitäkää huoli omista, rakastakaa heitä, älkää lyökö tai heittäkö pihalle hylättynä. Antakaa ruokaa ja rapsutuksia. He ovat sen arvoisia ♥️

Näin äitienpäivänä mietin omia lapsia. Minulle eläimet ovat lapsia, ihmislapsia minulle ei tule, mutta jää enemmän tilaa eläinlapsukaisille.

Chippi 9v 🥰

Peppi 6v 🥰

Edessä Leevi, joka oli kotonamme 10 vuotta, tuli eläinsuojalta. Puoli vuotta sitten lähti eläkepäiviä viettämään uuteen kotiin, kun ei enää viihtynyt isossa laumassa.
Takana Netta, joka tuli 7 vuotta sitten eläinsuojalta ja on Pepin kanssa ihan best friends 🥰

”When I Look into to eyes of an Animals, I don’t see an animal. I see a living being. I see a friend. I feel a soul.” A.D.Williams

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.