Kreeta 2009

Erosin ensimmäisen mieheni kanssa kesällä 2008 ja tapasin seuraavan kumppanin syksyllä 2008. Minua oli matkakärpänen purrut kovasti, mutta uusi kumppani ei yhtään innostunut. No miten saat kumppanin lähtemään matkalle kanssasi, ostat parin kuukauden seurustelun jälkeen matkan Kreetalle.

Ajankohtana oli huhtikuu 2009 ja säät suosi (onnenapila, nääs) ja hellettä joka päivä eikä sadetta ennen kuin istuttiin paluumatkaa varten koneeseen niin alkoi satamaan kaatamalla.

Olimme pikkukylässä nimeltä Platanias, huoneistohotellissa. Ei ollut paljon turisteja ja meressä ollessa paikallinen tuli sanomaan, ”olette varmasti Suomesta, kukaan muu ei mereen vielä menisi”. No ei se kylmää ollut..

Kreetasta jäi mieleen kaunis hiekkaranta, halpa hintataso, ystävälliset ihmiset. Ja kulkukoira Bablo.

Bablo tuli luoksemme rannalle ensimmäisenä päivänä ja vietti aikaa kanssamme monta tuntia. Sitten emme nähneet häntä koko viikon aikana, kunnes hän tuli hyvästelemään hotellin eteen odottaessamme lentokenttäkuljetusta.

Mutta ihana matka ja sain vähän matkakärpästä puremaan myös kumppania.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.