Häämatkalle Kroatiaan 2011

Kreetan matkan jälkeen tuli pitkä tauko matkusteluun, kun muutimme 2009 joulukuussa Jyväskylään ja sinä aikana kävimme vain pokeriturnausta pelaamassa Tallinnassa. Vietimme kumppanin kanssa häitä elokuussa 2010 ja häämatkan piti suuntautua joulukuussa 2010 Thaimaahan. No koira sairastui ja matkaa jouduttiin siirtämään – lopulta päädyimme siirtämään matkan elokuulle 2011 ja kohteeksi tuli Kroatia.

Lento oli Pulaan ja yövyimme sinisen laguunin alueella. Kaunis kohde, huono hotelli (mm. raakaa kanaa ravintolassa) ja paikka täynnä venäläisiä turisteja. Kävimme snorklaa lähes päivittäin:

Ja otimme rennosti. Yksi päiväretki tehtiin Venetsiaan ja täytyy sanoa, että onneksi oli vain yksi päivä. Hirveä paikka. Ahdistava, turisteja joka paikassa, törkeän hintaista. Ja söimme ”Italialaisessa ravintolassa”, jossa minun Spagetti Bolognese oli tämmöinen:

Oikeasti lihaa ei ollut tuon enempää ja pasta oli ”al dente” tai ihan vaan suomeksi raakaa. Syömättä jäi..

Mutta Kroatiaan tykästyin, karu kalliomaisema ja ystävälliset ihmiset. Mutta en enää turistikohteeseen enkä etenkään elokuussa..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.