Suomen suurin matkablogiyhteisö

Egypti 2018

Seuraava soolomatkani kohde oli Egypti. Hieman jännitti matkakohteen valinta, mutta halusin kuitenkin lähteä ja löytyi jälleen Tui:lta halvat lennot. Aikaa oli lokakuussa viikko, josta 4 yötä olin Hurghadassa ja 3 yötä El Gounassa.

Minulla oli jo selvänä, että Hurghada ei ole minulle mieluinen kohde, mutta 80€/4yötä iso huoneisto vei mennessään. Tiesin, että käyn joka päivä retkillä enkä täten Hurghadassa paljon aikaa vietä. Kävinkin 10 tunnin snorklaussafarin, 12 tunnin aavikkosafarin ja 21 tunnin Luxorin matkan läpi. Retket olivat onnistuneita, mutta Hurghadasta en tosiaan pitänyt – meluisa, likainen, kaikki tulee iholle, taksit tööttää ja roskia joka paikassa.

Tässä retkiltä kuvia Luxorista, banaanisaarelta ja aavikkoreissulta:

Pitkien reissupäivien jälkeen oli ihana, että pääse El Gounaan. Olin Bookingista varannut K16 hotelliin huoneen ja olivat vaihtaneet pienen yhden hengen huoneen, isoon kahden hengen huoneeseen merinäköalalla. Ja päätin paikan päällä ottaa All Inclusiven. Ihana kohde, todella siisti, rauhallinen ja selkeästi rikkaille turisteille/paikallisille rakennettu aidattu lomakeskus. Mutta vähän oli kyllä rentouttavaa neljän pitkän päivän jälkeen maata vain altaalla ja miettiä miten jaksaa taas syödä..

El Gounaan voisin mennä uudestaan, jos haluan vain rentoutua ja nauttia hyvästä hotellista sekä rauhallisesta lomakohteesta. Hurghadaan en enää edes menisi piipahtamaan.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.