Matkailu

Arvostelussa Best beef buffet Bangkokissa

keskiviikko, 12 elokuun, 2020
Best beef bangkok

Me suomalaiset kun pidämme buffeteista, ajattelin nopeasti arvostella Bangkokissa törmäämääni, hieman erilaiseen buffettiin – Best Beeffiin.

Best beef ravintola sijaitsee Sukhumvit alueella, lähellä on nut BTS asemaa, joten tänne on myös tavallisen turistin helppo löytää.

Miten Thaimaalainen buffet eroaa suomalaisesta?

Thaimaalainen liha

Thaimaalainen ja ulkomaalainen liha, arvaatko kumpi on thaimaalaista?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Väitetään että me suomalaiset pidämme buffeteista, sillä sielä ei tarvi ruokaa hakiessa puhua kenellekkään. Toisin kuin suomessa, Thaimaalaisessa buffetissa ruoka täytyy kuitenkin itse tilata, ja sitä tuodaan sitämukaa pöytään. Best beef buffetin ideana on mahdollisuus syödä niin paljon lihaa kuin jaksaa. Tässä buffetissa saat lihat raakana pöytään ja grillaat ne pöydälle asetetulla grillillä tai hotpotilla.

Bestbeef hinnasto

  • Ainoasteen buffet 239THB
  • Buffet + rajattomasti virvoitusjuomia 290THB
  • Buffet + rajattomasti olutta 399THB

Best beef valikoima

Bestbeeffin valikoimasta löytyi lihan lisäksi myös mereneläviä, wontoneita, kananmunia ja yleisimpiä sivuruokia, kuten riisiä. Suurinosa lihoista oli tuontilihaa ulkomailta.

Arvosana

Best beef oli ihan mukava kokemus, liha tosin oli mielestäni hieman mautonta. Hintaan nähden erittäin hyvää vastinetta rahalle. Suosittelen nälkäiselle turistille joka haluaa syödä paljon ja kokeilla erilaisia ruokia. Tämä ravintola saattaa olla myös ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle hyvä valinta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply