Kavereita kaukaa kotoa

Meillä kävi jonkun aikaa sitten iiihania vieraita, kun koulukamut Ida ja Heidi lensi lomillaan tänne suurenmoiseen Ameriikkaan ja Arizonaan.

Eloveena-kolmikko Arizonan pienimmän baarin ulkopuolella (sisälle ei mahtunut).

Meillä oli Joshin kanssa tietysti ihan hirveät paineet, että saadaan organisoitua tytöille onnistunut ja mielenkiintoinen viikko, mutta kaikki sujui lopulta melkein niin kuin elokuvissa.

Oltiin Bisbeessä yötä Copper Queen-hotellissa, jossa kuulemma kummittelee kolme kummitusta. Lukuisista yrityksistä huolimatta pelottavin näky, mikä onnistuttiin kohtaamaan, oli sekalaisen seurueen naamat pitkän yön jälkeen. Tämä kuva on siis valitettavasti lavastettu.

Vietiin kaksikko jälkeen päin death marchiksi ristitylle vaellukselle vuorille, kiipeilemään (jossa minä koin ensimmäistä kertaa pieniä kauhunhetkiä, onneksi Josh ja köysi toimivat ihan niin kuin pitikin) ja yön yli retkelle kummitushotelliin. Väliin jäänyt luppoaika hengailtiin ympäri Tucsonia, ja ihmeteltiin ison maailman tapoja. Tyttöjä huvitti suuresti esimerkiksi ravintoloiden sisäänkäyntiin sijoitetut ”No firearms”-kyltit sekä täkäläisten hinku tunkea pekonia jokaiseen ateriaan (telkkarissa muuten pyöriikin tällä hetkellä mainos, jossa nörttipoika nai tytön sijasta pekonislaissin).

Askel vielä nousi vaelluksen menomatkalla.

Ja jos Joshin jatkuvat markkinointipuheet Suomesta eivät olleet vielä tehonneet kaikkiin kavereihin, niin viimeistään tämän blondikaksikon ansiosta viimeisinkin alkoi opetella meidän mahdottoman kielen alkeita netistä ja säästää tippirahoja lentolippuihin.

Bisbeessä iloiset ilmeet ja imartelevat asusteet kuparikaivokselle mentäessä.

Posted in Yleinen permalink

About Siina

"On niitä jotka jäävät ja toisia jotka lähtevät, niin on ollut aina. Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa, eikä koskaan saa antaa periksi."

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *