Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tibumana Waterfall – one of Bali’s best kept secrets

Yhtenä aamuna päätettiin lähteä spontaanille päiväretkelle Tibumana -vesiputoukselle. Yleensä olisin itse ottanut vaan skootterin alle, mutta muutamat porukasta eivät olleet ihan yhtä sinut mopoajelun kanssa, niinpä päädyttiin vuokraamaan kuski, joka rahasti meiltä päivästä noin 35 euroa. Hyvin edullista siis!

Matkaa putoukselle oli Canggusta noin 45 minuuttia ja parkkipaikalta oli vielä lyhyt kävely putoukselle. Tibumana on todellakin yksi Balin parhaiten säilyneistä salaisuuksista, sillä saatiin nauttia kuvankauniista putouksesta aluksi ihan keskenämme. Lounasajan jälkeen paikalle pörräsi muutamat turistit lisää, mutta silti sielä oli ihanan rauhallista.

Tässä muutamia kuvia Tibumana -vesiputokselta. Ehdoton must-do mikäli lähialueille satut!

Sonja and palm tree road to the waterfall

Mun oranssit bikinit on suomalaiselta brändiltä nimeltään Halla x Halla. Bikinit on käännettävät ja materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like