Suomen suurin matkablogiyhteisö

LONDON PHOTO DIARY

Ensimmäistä kertaa Lontoossa ja I’m in love! Paljon ehti nähdä muutamassa päivässä, mutta paljon jäi vielä näkemättä. Tänne on päästävä uudestaan!

Vietin Lontoossa siis pitkän viikonlopun torstaista maanantaihin. Laskeuduin Lontooseen torstaina alkuillasta ja mun Lontoossa asuvan suomalaisen ystävän Minervan neuvoilla onnistuin ostamaan itselleni Oyster-kortin, lataamaan sille krediittiä ja löytämään itseni kahden vaihdon kautta Hackneyyn. Siellä Minerva olikin mua jo vastassa! Käytiin vielä kotimatkalla nappaamassa mukaan vege-pikaravintolasta burgerit ranskalaisineen ja sittenpä saikin mennä melkein suoraan nukkumaan. Minerva harrastaa myös akrojoogaa ja tutustutti mut Lontoon akrojoogeihin. Perjantaina kiertelin siis päivän itsekseni ja illalla liityin Minervan seuraan yhteisiin akrotreeneihin! Oli ihan älyttömän hauskaa ja pääsin testailemaan uusia juttuja.

Lauantaina aamulla hyvästelin Minervan ja suuntasin mun toisen Lontoossa asuvan ystävän Alixin luo. Alixin kanssa tutustuttiin aikoinaan Australiassa, asuttiin samassa hostellissa! Oli ihan huippua nähdä Alix näin pitkän ajan jälkeen ja tosi kiva saada joku paikallinen esittelemään kaikki Lontoon parhaimmat paikat. Kierreltiin ympäri Lontoota, tutkittiin erilaisia uniikkeja  pikkuputiikkeja ja välillä pysähdyttiin kahville tai syömään.

Tälläiset kaupunkilomat on kyllä kivoja, mutta rankkoja haha! Tulee käveltyä ihan sairaasti ja tuntuu, että nähtävää olisi niin paljon ettei aika meinaa riittää. Onneksi Lontooseen pääsee taas uudestaan käymään! (: Annetaan kuvien puhua puolestaan, tässä pieni kuvakooste Lontoon viikonloppureissulta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like