Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroYoga in Jyväskylä and next up London!

Moikka moi!

Istuskelen täälä Helsinki-Vantaalla, söin just lounaaksi ihan sairaan hyvää parsarisottoa ja kohta lähtee lento kohti Lontoota. Viime viikonloppu meni kokonaan akron parissa Jyväskylässä, ja myös Lontoossa on tarkoitus treffata paikallisia akrobaatteja. Treenien parissa tulee enää harvemmin otettua kuvia akrosta, enemmänkin videoita, jotka yleensä päätyy insta storeihin. Muistan miten vasta-alkajana halusi aina ja kaikista treeneistä kuvia. Myös silloin kun yritti jotain ekaa kertaa siitä halusi kuva, jos se vaikka heti ykkösellä sattuisi onnistumaan haha! Nykyään menee ehkä enemmän sillä mentaliteetillä, että ensin treenataan joku juttu ja sitten otetaan siitä kuva. Jos muistetaan ottaa haha!

Tässä pari kuvaa viime viikonlopulta, kun värväsin pari tyyppi mukaan kuvailemaan. Saatiin edes muutama muistokuva meidän ihanasta akroleiristä. (:

/ / / Helloo!

I’m sitting here at Helsinki Airport, just had some nice asparagus-risotto and soon I’m boarding on my flight to London. Last weekend was spend entirely with acro, I was attending to this acro camp in Jyväskylä. Also in London, I’m planning to meet some local acroyogis. Nowadays I very rarely take photos from our acro trainings, I take mainly videos on my phone and they usually only end up to my insta story if somewhere. I remember when I had just started acroyoga, I was so excited to take photos. I wanted to take a photo from every new thing I learned and also when I was trying something for the first time. Just in case if it would happen on first try haha! Now I always forget the photos during the trainings, and I first want to try and train all the poses before photos.

Here is few shots from last weekend, when I dragged couple people to take few photos with me haha! Just to have some memories from our lovely camp. (:

Previous Post Next Post

You Might Also Like