Suomen suurin matkablogiyhteisö

From Snow to Sun

Moikka moi! Long time no see….

Kevät on mulle töissä aina ihan hullua aikaa, joten oli vaan pakko priorisoida ja jättää mun rakas blogi taka-alalle. En voi kuitenkaan elää ilman kuvailua ja kirjoittamista, joten niitä kumpaakin löytyy aina vähintään Instagramin puolelta. Vanhalla tutulla nimellä @fiiaemilia  jos siis mun jorinoita haluaa seurailla!

Viime postauksesta on kulunut aika tasa  1,5 kuukautta, joten tässä pieni life update mitä siinä ajassa oon puuhastellut. Huhtikuussa lähdettiin mun kahden kaverin kanssa viikoksi Lappiin laskettelemaan, joka olikin mulle ensimmäinen kerta niin pohjoisessa. Oikein 27 kokonaista vuotta piti tällä pallolla elää ennen kuin pääsin oman kotimaani pohjoisosiin lomailemaan haha! Viime laskettelukerrastakin oli ehtinyt vierähtää jo tovi, suksien päällä taisin olla viimeksi yläasteella… Eli aikalailla nollasta lähdettiin. Ja koska tykkään yleensä tehdä asiat vaikeamman kautta, niin päätin skipata tutut ja turvalliset laskettelusukset ja hypätä suoraan lumilautailun maailmaan. Because why not? Voin kirjoitella meidän Lapin reissusta lisää toisessa postauksessa jos se ihmisiä kiinnostaa.

/ / / Helloo! Long time no see..

Spring is always bit of a crazy time at my work, so I was just forced to put this blog on a side for a while. But I can’t live without taking photos and writing, so you can always find some of it at my Instagram: @fiiaemilia!

My last post was written exactly 1,5 months ago, so here is a little life update for you. In April we traveled to Lapland for a skiing holiday, and this was actually my first time there. I had to live full 27 years, before visiting the northern part of my homeland haha! I was also skiing last time when I was a teenager, so I was pretty much starting from the zero. And since I like to do everything the hard way, I decided to skip the skiis and jump straight into snowboarding. Because why not? I can write more about Lapland in another post, if someone is interested!

Eikä mennyt laskettelureissusta kuin kuukausi ja oltiinkin jo näissä uskomattomissa hellekeleissä. Pientä kontrastia meillä näissä säissä. Viime kuukauden oon vaan painanut hiki hatussa töitä, mutta jokaikisen vapaan hetken oon viettänyt auringossa. Uiden järvessä, saunoen, juoksulenkeillä, akroillen puistossa tai missä vaan ja torilla syömässä vohveleita. Oon addiktoitunut jälleen kerran jääkahveihin. Ehdittiin käydä myös rentoutumassa mökillä Saarijärvellä, ja vajaan parin viikon päästä lähden taas mökkeilemään Jyväskylään. Tällä kertaa vähän vähemmän rennoissa meiningeissä, nimittäin kyseessä on akrotreenileiri. Olin samaisella leirillä viime vuonna ja siellä oli ihan älyttömän hauskaa, en malta odottaa tän vuoden leiriä!

Muihin kesäsuunnitelmiin kuuluu mm. reissu Lontooseen moikkaamaan mun kaveria ja entistä Sydneyn kämppistä Alixia. Heinäkuussa koittaa tyttöjen reissu Espanjaan. Ai niin ja tänä vuonna lähden myös ekaa kertaa tsekkaamaan Turun festarimeiningit, Ruisrock on siis myös listalla. Muut kesän suunnitelmat on vielä avoinna, mutta tästä kesästä tulee varmasti ihana!

Onko siellä vielä ketään lukijoita? Mitäs teillä on tälle kesälle suunnitelmissa, mitkä on ne teidän must-do-jutut Suomen kesässä?

/ / / And less than a month from our skiing holiday with lot of snow, we were already enjoying the hottest summer weather in years. Bit of a contrast in our weather conditions haha! So last month I’ve been busting my ass at work, and then every other times I’ve been enjoying this weather to the fullest. Swimming in the lake, going to sauna, hanging out at the beach, running in the sun and training acroyoga in the park or anywhere else. We also had time to go for a little, relaxing getaway to my friends summer cottage by the lake and now in two weeks I’m heading to another summer cottage again. This time to train acro though, so not as relaxing but it’s going to be so much fun haha! 

My other summer plans include traveling to London to meet my friend Alix, who I lived together with in Sydney! In July I’m heading for a girls trip to Spain and I’m also going to check out Ruisrock festival in Turku (Finland). My other summer plans are still open, but I have a feeling this summer is going to be great. It has already been amazing so far!

Is there any english-speaking readers still there? If yes, write me a comment! What’s your summer plans? Or is it winter where you are? xx

Previous Post Next Post

You Might Also Like