Easter Holidays

Moikka moi!

Toivottavasti kaikilla oli ihanat lomat! Mun koko pääsiäinen vierähti Pohjanmaan rauhassa ja huomenna suunta takaisin kohti Tamperetta. Sää todellakin helli koko viikonlopun ajan, päivisin lämpötilat oli reilusti plussan puolella ja aurinko paistoi. Oli niin ihana vaan ottaa rennosti, syödä hyvin ja viettää paljon aikaa pihalla. Lenkkeilin ja treenasin ulkona sekä yhtenä päivänä lähdettiin kaverin kanssa laavulle läheiseen metsään. Ihan paras miniloma, hyvillä mielin voi palata takaisin arkeen!

Ps. Meni näköjään aika akrobaattiseksi toikin reissu haha!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

/ / / Helloo!

I hope everyone had nice holidays! I spend a long weekend at the countryside and tomorrow I’m heading back to the city. The weather seriously amazing, sunny and warm everyday. Was super nice to just relax, eat well and spent a lot of time outdoors. Long walks outside with dogs, outdoor training in the sun and one day we went to the forest nearby with a friend. Perfect mini-holiday!

Previous Post Next Post

You Might Also Like