Suomen suurin matkablogiyhteisö

Greetings from Sri Lanka!

Morjestaaa täältä Sri Lankan lämmöstä!

Saavuin tänne tiistaina iltapäivästä ja sen jälkeen tahti on ollut sellaista ettei ole paljon konetta tullut availtua. Päätin aluksi tehdä pienen kierroksen sisämaassa, vaikka rannat ja surffi se ykkösjuttu mulle tässä reissussa olikin. Colombosta otin kuskin Kandyyn, jonne matka kesti noin kolmisen tuntia. Jos haluaa säästää niin tämän matkan voi taittaa myös junalla. Mua ei vaan tossa kohtaa pitkän yölennon jälkeen napostellut mikään ylimääräinen säätäminen haha! Taksimatka oli kuitenkin Suomen hintoihin verrattuna edelleen törkeän halpa, noin 50-60 euroa, ja ai että miten leppoisa kuski mulla oli. Pysähdyttiin ottamaan kuvia sekä pidettiin kookospähkinä- ja teetauko. Suosittelen jossei ole ihan minibudjetilla matkassa ja tietysti jos matkustaa kaksin/porukassa niin eihän matkalle jää hintaa ku kaks markkaa.

/ / / Hellooo from Sri Lanka!

I arrived here on Tuesday afternoon and after that I’ve literally not had time to touch the laptop. I’ve been moving quite quickly from another place to another, I’ve manage to do a lot! Even thought the beaches and surf was the main thing for me to travel here, I decided to spend few days inland too. From Colombo Airport I took a driver to Kandy. You could take the train too, but after a long-ass night flight I really wasn’t feeling for it. It was three hours of driving to Kandy, and it was so comfortable with a driver. We stopped for some photos, coconuts and we also had one tea  break too haha!

Kirjoittelen tarkemmin kohteista myöhemmin, mutta tiivistettynä matka tähän asti: Colombo – Kandy – Ella – Wellawaya – Uda Walawe National Park – Weligama. Nyt oon ollut parisen yötä Weligamassa! Tällä alueella tuun pyörimään loppureissun parhaita aaltoja ja kauniita rantoja etsimässä. Tarkoituksena on päästä myös sukeltamaan, mutta mulla on tällä hetkellä joku ihmeen heinänuha. 😀 Nenä ihan tukossa ja eilen nukkumaan mennessä sain hirveän aivastuskohtauksen. Aivasti valehtelematta joku kolkyt kertaa putkeen haha!

Nyt lähden syömään aamupalaa!

/ / / I will write more details about all the places I explored, but in a nutshell my tour has been like this: Colombo – Kandy – Ella – Wellaway – Uda Walawe National Park – Weligama. I will spent rest of my holiday in this area looking for the best surf and beautiful beaches. I also want to scuba diving, but at the moment I have some freaking hayfever haha! My nose is blocked and last night I got terrible sneeze attack. I literally sneezed like 30 times in a row! So can’t dive before this gets better.

Now I will head out for some breakfast!

Previous Post Next Post

You Might Also Like