Suomen suurin matkablogiyhteisö

Off to Sri Lanka!

Moikka moi!

Istuskelen täälä Helsinki-Vantaalla nauttien ylihintaista cappuccinoa ja pian lähtee lento kohti Sri Lankaa! Reissusuunnitelma on alkanut pikkuhiljaa muotoutua. Olen perillä Sri Lankassa huomenna aamupäivästä ja ensimmäisenä suuntaan sisämaahan. Varasin yhden yön vuoristojen ympäröimästä kaupungista, Kandysta. Sinne on vähän matkaa Colombosta ja oon perillä myöhään päivällä, joten saa nähdä jäänkö myös toiseksi yöksi. Tällä hetkellä musta tuntuu kuitenkin siltä, että lähden heti seuraavana aamuna junalla kohti Ellaa. Siellä vietän varmaa yön tai pari, sen jälkeen tän hetkisen pläänin mukaan suuntaisin Uda Walawe -kansallipuistoon norsuja bongailemaan.

Tämän jälkeen matka jatkuu varmaan surffin perässä rannikolle,  jossa tuleekin varmaan vietettyä suurin osa loppuajasta. Suunnitelmat on kuitenkin vielä ihan avoinna!

/ / / Helloo!

I’m currently at the airport, soon boarding on my flight to Sri Lanka. I was finally able to make some plans and I will be heading to inland first! I booked one hostel night in Kandy. It’s a little bit of traveling to get there, so I will see if I stay another night or not. My current plan is to take a train next morning towards Ella. There I will stay one or two nights, and then head to the national park called Uda Walawe. Hopefully I get to see some wild elephants!

After exploring the inland a bit, I will travel to the coast for surfing, ocean and beaches. That’s how I will probably spend the rest of my holiday. I still have my plans open though!

Stay tuned for the first updates from beautiful Sri Lanka.

Photo by Konrad Brewski

Photos from my travels in Thailand, Philippines, Indonesia, Singapore and Hong Kong.

Previous Post Next Post

You Might Also Like