Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hot chocolate by the bonfire

Long time no see!

Viime sunnuntaina heräsin pitkästä aikaa ihanaan, aurinkoiseen keliin. Ekana ajatuksena oli tietysti, että äkkiä ulos nauttimaan tästä harvinaislaatuisesta valoilmiöstä! Kuin tilauksesta melkein heti mun ystävä Jonna pyysikin mua lähtemään Lempäälään ulkoilemaan. Saavuttiin Kirskaanniemen laavulle juuri ennen auringonlaskua. Järvi oli jäässä ja auringon viimeiset säteet värjäsivät taivaan oranssin sävyillä. Käveltiin jäätä pitkin raikkaassa pakkassäässä. Lopulta suunnattiin nuotiopaikalle grillaamaan makkaraa ja juomaan kuumaa kaakaota. Toi kaakao oli Jonnan tekemää ja oikeesti ihan taivaallista, olisin juonut sitä vaikka kaks litraa haha!

/ / / Helloo guys!

Last Sunday I woke up to a beautiful, sunny winter weather. My first thought was of course to get out there as soon as possible, and not long after that my friend Jonna asked me to go to the forest with her. Perfect! We arrived there just in time before the sunset was painted the sky with all tones of orange and yellow. Lake was frozen and we were walking on top of it enjoying the fresh, crispy air. Finally we came back to the bonfire to grill some sausages and drink hot chocolate ala Jonna. That was seriously the best hot chocolate I’ve ever had! And everything does taste better outdoors right? 

The best hot chocolate ala Jonna.

In the end we got cold, so we had to move ourselves inside haha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like