Suomen suurin matkablogiyhteisö

Snow yoga

Moikka moi!

Vuoden viimeisiä työpäiviä viedään huh huh! Tänään olin töiden jälkeen myös lomien akrotreeneissä, kyllä tuntee taas tehneensä. Joululomien aikana ei tullut muuta urheilua harrastettua, kuin rentoa lenkkeilyä ja tietty joogailua. Yhtenä aamuna heräsin ja oli satanut niin paljon lunta! Siitä inspiroituneena raahasin mun veljen pihalle ottamaan muutamat joogakuvat lumikasojen edessä haha! Uhkailu, kiristys ja lahjonta toimii aina. Tässä tapauksessa yleensä lahjonta.

Ja oli tietty pakko ottaa kuvat meidän mäyräkoirista joulu-villapaitoineen. Käytiin lenkkeilemässä ja nää raukat vaan hävis hankeen haha! Heidän päätöksestään lenkki loppui lyhyeen…

/ / / Helloo!

Last work days of the year 2017, crazy!! Today I also had first acro training after Christmas break and I can definitely feel I’ve done something. During the holidays, I wasn’t doing that much. Nice, slow walks outside with doggies and yoga. One of the mornings I woke up, and outside it was a beautiful winter wonderland! So much snow. I got instant inspiration for yoga photoshoot and I dragged my brother outside with me to take few photos haha! 

I also had to take few photos or our doggies. I took them for a walk that morning and these poor little ones just disappeared into the snow haha! They decided immediately that the walk was over…

”Lets go inside please…”

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like