Suomen suurin matkablogiyhteisö

Winter sun

Nyt on lomat lomailtu ja oon jo takaisin Tampereelle. Olipa ihana vain ottaa rennosti, leffojakin tuli katsottua varmaan lähemmäs kymmenen haha! Lenkkeilysäät oli myös ihan huikeat, paljon lunta, vähän pakkasta ja ihana aurinko.

Tässä muutama veljen nappaama kuva jouluaatolta vähän ennen auringonlaskua. Pakko muuten sanoa, en muistanutkaan kuinka vaalea mun ihosta tulee Suomen talven aikana haha! Oon viettänyt viimeiset kolme vuotta tiiviisti auringon alla, vasta nyt syksyllä loputkin rusketusrajat viimein haihtui.

/ / / Now the holidays are over and I’m already back at the city. It’s was so nice to just relax, I was probably watching at least ten movies haha! It was perfect winter weather, lot of snow, not too cold and beautiful winter sun. 

Here is few photos my brother took on Christmas Eve. I must say, I kind of forgot how white my skin gets during the Finnish winter haha! The past three years I’ve been living under the sun and only now has rest of my tan lines finally faded away. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like