Suomen suurin matkablogiyhteisö

Christmas Holidays

Moikka!

Eilen oli viikon viimeinen työpäivä, nyt edessä neljän päivän loma ja ultimaattinen rentoutuminen. Tulin jo eilen illalla tänne maaseudun rauhaan, Pohjanmaalle. Suunnitelmissa on syödä hyvin, nukkua myöhään ja makoilla sohvalla meidän kahden karvamakkaran (=mäyräkoiran) kanssa katsellen leffoja. Tietysti myös konvehteja, joulutorttuja ja glögiä. Ajattelin leipoa pipareitakin ekaa kertaa kolmeen vuoteen haha! Ehkä vähän lenkkeillä ja joogailla.

/ / / Helloo!

Yesterday was the last work day of the week, and then we drove straight to the peaceful Pohjanmaa. It’s been crazy busy December for me, but now I have four days of holiday. My plan is ultimate relaxation, eating well, sleeping late and laying on the sofa with our two sausage dogs watching movies. I will also bake some gingerbreads, last time was over three years ago haha! And then of course some christmas sauna, outdoors and yoga.

Mun Sri Lankan lomaan on muuten aika tasan kuukausi nyt. Täytyy kyllä sanoa, kuvaileminen ja bloggailu Suomessa ei ole viime viikkoina ihan hirveästi inspiroinut. On ollut jotenkin ihan älyttömän kiireistä ja niin vähän luonnonvaloa. Lisäksi oon ollut niin innoissani tosta reissusta ja haaveillut vain tropiikin lämmöstä. Oon ikävöinyt surffausta ja merta ihan älyttömästi, postaillut Instagramiin vain vanhoja reissukuvia. Nyt kuitenkin päivät alkaa pitenemään ja kiireet helpottamaan, joten voi taas palata blogin ja kuvailun pariin. (:

Ihania joulun pyhiä kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! 

/ / / It’s pretty much one month to my holiday in Sri Lanka. I must say, I haven’t had that much inspiration for my blog due to crazy hectic month and also lack of daylight. Plus I’ve been so excited for my upcoming surf-holiday, so I’ve been mainly just flicking through my old travel photos and dreaming of tropical weather. I miss ocean and surfing everyday, and I’ve been just posting old travel photos in Instagram. Now when the days are getting longer and life is getting less hectic, I can spend more time to my blog again. (:

Merry Christmas to all of you! Enjoy your holidays.

Previous Post Next Post

You Might Also Like