Suomen suurin matkablogiyhteisö

The best birthday party ever!

Hyvää sunnuntaita vaan teille!

Mä täytin torstaina huikeat 27 vuotta. Juhlistettiin sitä käymällä mun serkkujen kanssa syömässä uudessa Guru’s Kitchen -raflassa, joka oli muuten ihan kymmenen pisteen arvoinen paikka! Itämaista fuusion-ruokaa tarjoava ravintola oli ihanan tunnelmallinen. Tilattiin kaikki listalta ankka-burgerit, jotka oli ehdottomasti 10/10. Jälkkäriksi otettiin listan kaikki kolme vaihtoehtoa jaettavaksi. Niistä oli vaikea valita suosikkia, mutta friteerattu mantelivanukas appelsiinikinuskin kera oli aika vahva ehdokas!

/ / / Hope you are all having a great Sunday!

Last Thursday I turned 27 and celebrated it with a nice dinner with my cousins. We went to a new asian fusion -restaurant called Guru’s Kitchen. It was such a nice and cozy place, with absolutely delicious food. We all ordered duck-burgers, and they were 10/10. We took the whole dessert menu too, which included three different choices. It was hard to pick a favourite, but fried almond-pudding with orange-flavoured caramel was a pretty strong candidate…

Olin alkujaan ajatellut juhlistaa synttäreitä vain rauhallisella illallisella, mutta alkuviikosta muutin mieltäni. Opetan Studio Movella akrojoogaa, ja sainkin koko studion vuokralle lauantai-illaksi. Oli ehkä parhaimmat synttäritbileet koskaan! Yllättävän moni pääsi osallistumaan lyhyestä varoitusajasta huolimatta. Tankotanssisalista tuli illan suurin hitti, jossa kaikki pääsivät testailemaan omia taitojaan haha!

Ihana ilta ja ihanat ystävät. Kiitos kaikille ihan parhaista synttärijuhlista!

/ / / My original though was just to have the nice dinner and skip partying, but then in the beginning of the week I changed my mind haha! I teach acroyoga at this beautiful dance studio called Studio Move, and I was able to rent the whole studio for my birthday. And it was probably the best birthday party ever! So many were able to join with a short notice. The pole-dancing studio was the biggest hit of the night, everybody were excited to try their skills haha!

Super good night, my heart is full. Now one super tired girl is off to bed.

Previous Post Next Post

You Might Also Like