Suomen suurin matkablogiyhteisö

My next destination is….

Moikka moi!

Siis ihan hullua vauhtia menee tää loppuvuosi! Ens viikolla on mun synttärit ja kohta on jo joulu. Sen kunniaksi ostinkin itselleni yhdistetyn synttäri/joululahjan, nimittäin lennot Sri Lankaan! Lähden sinne tammikuun loppupuolella kolmeksi viikoksi. Kyseessä on mulle uusi matkakohde, joten kaikki matkavinkit kyseiseen kohteeseen otetaan vastaan! Erityisesti erilaiset aktiviteetit kiinnostaa, surffaus ihan ykkösenä, sukellus, snorklaus ja luonto ylipäänsä. Sademetsät, vaellukset, vuoret ja vesiputoukset. Parhaat ravintolat, kahvilat ja mielenkiintoiset shoppailumahdollisuudet.

Jos oot matkustellut Sri Lankassa, niin käy äkkiä heittämässä kaikki vinkit tonne kommenttiboksiin. Kiitos tuhannesti. (:

/ / / Hellooo!

I feel like this end of the year is moving forward with double-speed. Next week I have my birthday and soon is Christmas. For these special occasions I bought myself a little present, tickets to Sri Lanka! I will go there in the end of next month for three weeks. It’s a completely new destination for me, so all the tips are very welcomed! I’m interested of all the activities in the nature, especially surfing, but also snorkeling and diving. I would love to visit beautiful nature spots, rainforests, secret beaches, mountains and waterfalls. I would also like to hear tips for best restaurants, cafes and interesting shopping opportunities.

If you’ve been traveling in Sri Lanka, tell me what you liked and write all your tips to comments! Thank youuuu! (:

Previous Post Next Post

You Might Also Like