Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sore muscles and full heart

Iltaa vaan!

Akrojooga-viikonlopusta selvitty takaisin Tampereelle pienen univelan, kipeiden lihasten, mutta sitäkin ihanamman fiiliksen kera. Nää akrontäytteiset viikonloput ei vaan petä, paljon uusia ja vanhoja akrotuttuja, haastavia juttuja, hauskanpitoa ja naurua. Oon vaan joka kerta niin onnellinen, että silloin Australiassa päädyin sattumalta tämän lajin pariin. ♡

En ookkaan muuten varmaan koskaan tänne kirjoittanut miten mä löysin akrojoogan. Tai miten akrojooga löysi mut haha! Siitä on pian kolme vuotta. Oltiin ihan hiljattain muutettu Sunshine Coastille, ja päätettiin tutustua meidän uuden kotikaupungin yöelämään. Siellä tapasin pitkänhuiskean ja periksiantamattoman aussin, jonka kanssa vaihdettiin numerot. Hän kysyi pari päivää myöhemmin haluaisinko tulla kokeilemaan akrojoogaa. En tiennyt mitä se on ja ajattelin etten varmasti osaa, joten kieltäydyin haha! Lopulta hän sai mut suostuteltua mukaan kokeilemaan. Postasin heti samana iltana kuvan instaan, missä luki: ”I think I already got little obsession for this: #acroyoga”. Mies jäi, mutta laji pysyi ja eikä intohimo sitä kohtaan ole vieläkään laantunut! ♡

/ / / Hello hello!

I’ve returned back home from a weekend full of acro. Tired muscles and full heart. I didn’t got much rest during the weekend, but it was once again, so much fun! These acro getaways are always just perfect, new and old acro friends, challenging acro, just fun and laughter. I’m just so grateful that I found this way of movement back then in Australia. Or I think it found me.♡

I don’t remember if I ever wrote here how I ended up trying acroyoga for the first time? It’s almost three years ago now, I lived in Australia and had just moved to Sunshine Coast. We decided to go explore the nightlife of our new home town and there I met a guy. He was tall and persistent, and I ended up changing numbers with him. Few days later he asked me if I want to come and try acroyoga. I had no glue what it was and I thought I definitely don’t know how to do it, so I said no haha! After a few more messages, I agreed to go and try it with him. Later that night I posted my very first acro photo in Instagram and wrote ”I think I already got little obsession for this: #acroyoga”. The guy didn’t stay in my life, but acroyoga did. And that obsession just keeps growing.

Haluisin kovasti, että mulla olis jotain siistejä akrokuvia postattavana. Viikonloppu oli kuitenkin todella intensiivinen, ja kameran ehdin kaivaa laukusta vain niinä hetkinä kuin pysähdyin. Eli syömään haha! Tässä kuitenkin muutamia fiilistelykuvia!

Ps. Tullaan varmasti taas tekemään ja harjoittelemaan meidän omissa treeneissä kaikkea mitä viikonloppuna opittiin. Jos siis akro kiinnostaa kannattaa seurata mun Instagramia ja erityisesti Insta Storya. Sinne päivittyy reaaliajassa akrokuvia ja videoita! (: Mut löytää sieltä nimellä: @ F I I A E M I L I A 

/ / / I would love to say that I have some really cool acro photos to share. Truth is, I forget the camera in my bag during workshops. It’s just too intensive haha! The only times I took the camera out was when I stopped. And that was usually for eating haha! Here is couple random shots from the weekend!

Ps. We will for sure practice everything we learned during the weekend, so if you’re interested: go follow me in Instagram. I post more acro photos there and I also update my Insta Story with our training photos and videos. And  acro fails and falls of course haha! You find me there with @ F I I A E M I L I A

Previous Post Next Post

You Might Also Like