Suomen suurin matkablogiyhteisö

Acroyoga is movement

Heippa kaikki!

Joo terve mikä tappotahti mulla on ollut tässä viime aikoina, eipä oo tullut tätä blogiakaan hirveästi päivitettyä haha! Oon tehnyt tosi pitkää päivää ja ollut poissa kotoa koko ajan. Huomenna lähden taas, nimittäin kohti Helsinkiä tällä kertaa. Tiedossa on kokonainen viikonloppu täynnä akrojoogaa ihan huikean tanskalaisen akro-open Jeppe Skoovgaardin johdolla. En malta odottaa!

Tässä pari kuvaa, mitkä napattiin nopsaa Emilian kanssa tän aamun akrotunnin jälkeen.

/ / / Hellooo!

Long time no see or something haha! I’ve been super busy 24/7, long days at work and I’ve also been away from home a lot. Tomorrow I’m leaving again, this time for something super fun! This upcoming weekend will be packed with acroyoga-workshops, taught by an amazing Danish teacher, Jeppe Skoovgaard. I can’t wait!

Here is couple of photos we took after my acro lesson with Studio Move! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like