Suomen suurin matkablogiyhteisö

Weekend out of the city

Moi moi!

Toivottavasti kaikilla on ollut huikea viikonloppu!

Meillä oli viikonloppuna työpaikan pikkujoulut, vitsit miten hauskaa olikaan! Suunnitteluvaiheessa mietittiin useita eri vaihtoehtoja, myös sitä perinteistä kiva illallinen kivassa ravintolassa ja kbaari. Lopulta kuitenkin päädyttiin siihen, että mieluusti skipattaisiin tänä vuonna ruuhkainen yöelämä ja tehtäisiin jotain rennompaa. Saatiin lopulta mun työkaverin mummon mökki lainalle, joka sijaitsi kätevästi vain vähän kaupungin ulkopuolelta. Lauantaina suunnattiin sinne heti töiden jälkeen mukana rennot vaatteet, paljon ruokaa ja juomista, lautapelejä ja kaksi pientä koiraa. Oltiin myös vuokrattu palju, jossa suurin osa illasta sitten vierähtikin haha!

Aamulla nukuttiin myöhään ja aloitettiin päivä saunomisella. Käytiin myös vähä dippaamassa jalkoja jääkylmässä järvivedessä. Ihanan virkistävää!

/ / / Hey everyone. Hope you all had nice weekend!

We had a pre-christmas party from work. This year we decided to skip the crowded nightlife and do something more relaxing. My work mates grandma has a cute, little cottage by the lake, just outside the city. She was super kind and we got to borrow it for the weekend! After finishing work on Saturday, we were heading straight there with comfy clothes, lots of food and drinks, board games and two little dogs. We had also rented a hot tube, where we pretty much spend the whole night. We even warmed the sauna twice, but no one used it, because of the hot tube haha!

On the morning we slept late and then started our day with sauna. We also had a quick dip at freezing cold lake. Super refreshing!

AcroYoga!

How did it end haha!

Good morning from the tiny Louisa.

Morning swim with my babe!

Previous Post Next Post