Suomen suurin matkablogiyhteisö

Eco-friendly yoga mat from Grounded Factory

Kun Australia jäi taakse, niin jäi myös suurin osa kahden vuoden aikana kerätyistä tavaroista. Myös mun silloinen joogamattoni. Rehellisesti sanottuna ei se edes hirveästi kirpaissut. Matto oli kyllä väriltään piristävän pinkki, mutta muovinen, hiostava ja liukas. Isoin plussa taisi olla se, että halvan hinnan vuoksi sitä ei haitannut levittää biitsille tai nurmikolle likaantumaan. Akrojameissa vieläpä useiden ihmisten tallattavaksi haha!

/ / / When I left Australia behind, I also left most of the things I had collected during those two years. My yoga mat was one of those things. If I’m honest, it didn’t even feel bad. It was a nice bright pink colour, but material was plastic, non-breathing and slippery. I think the biggest plus was that it was so cheap, that I didn’t mind rolling it out at the beach or in a park. I also used it at acro jams, where bunch of people would be stepping on it all the time haha!

No pinkki joogamatto sai lopulta rakastavan uuden kodin entiseltä kämppikseltä. Mä taas sain muutama kuukausi sitten postissa kokeiluun uuden, korvaavan yksilön. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Tämä palmuprintillä varustettu ihanuus on uuden ruotsalaisen ekoystävällisen brändin Grounded Factoryn mallistosta, ja se on valmistettu kokonaan ympäristöystävällisistä materiaaleista. Matto on luonnonkumia ja pintakerros pehmeää vegaanimokkaa. Printit ovat niin kauniita, että matot käyvät melkein sisustuselementeiksi. Pehmeä pinta kuluu ajanmyötä käytössä juuri sinulle sopivaksi, mutta alkuun siihen kannattaa ennen joogailua suihkutella hieman vettä. Se lisää pinnan pitoa!

Jos oon jossain tepastellut tämä matto olalla, oon usein saanut kysymyksiä maton alkuperästä ja mistä sen voisi hankkia. Mikäli uuden, laadukkaan joogamaton hankinta on ajankohtainen, kannattaa käydä täälä ihastelemassa: Grounded Factory (Suomessa Grounded Factoryn mattoja myy myös Yogini & Co, tosin tällä hetkellä näyttivät olevan loppu.) 

/ / / Well, my pink yoga mat eventually got adopted by my ex-roommate. And few months ago I received my new baby in the mail. It was love at first sight. This beautiful mat with a palm print comes from Sweden and the brand is called Grounded Factory. Their mats are sustainable and made from eco-friendly materials, natural biodegradable rubber tree and vegan suede. These materials are good for both nature and you. Prints are so pretty, that they could be part of your home decoration. The soft top layer will naturally wear in use and get more rough, but in the beginning it’s good to spray, pour or tap some water on it before your practice. It activates the anti-slip function. Of course if you get real sweaty with your practice, water splashing is not needed haha!

I’ve often receive questions about this mat and where to get it, even when I’m just walking around with it. So if new yoga mat is on your shopping list, go ahead and browse these quality mats in all the pretty prints at here:  Grounded Factory.

Previous Post Next Post