Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hello winter?

Hyvästi syksy?

Joo terveisiä vaan edelleen flunssan parista. Toivon todella tän tappoflunssan huipennuksen olleen eilen kun kuume nousi ja laski, päätä särki, jokainen vähääkään nopeampi liike aiheutti koko maailman pyörimisen, ääni oli teillä tietämättömillä ja valvoin koko yön kylmä-kuuma-olotilojen, kipeän mahan ja naapurin haukkuvan koiran kanssa. Tänään on onneksi ollut rutkasti parempi olo ja jaksoin jopa avata läppärin pitkästä aikaa! Siis muutakin kuin Netflixin katseluun silmät puoliksi auki…

Palatakseni torstaihin. Taisi talvi taas yllättää autoilijat, pyöräilijät ja kävelijätkin. Mut mukaan laskettuna. Kaihtimia avatessa oli pakko hieraista silmiä pari kertaa. Siis noin paljon lunta yhdessä yössä? Ja lokakuussa? Onko ensilumi aina ollut näin luminen? Ja lokakuussa? Nää oli mun ekat kunnon lumet kolmeen vuoteen ja olisin oikeasti ollut innoissani, ellei mun olis pitänyt pyöräillä flunssaisena kukonlaulun aikaan pitämään akrotuntia haha! Ja nyt se lumi ehtikin jo sulaa pois. 🙁

Tässä muutamat kuvat, jotka mun ihana serkku Ina napsi keskiviikkona. Keli oli hieman erilainen verrattuna seuraavaan aamuun…

/ / / Goodbye autumn?

Hello helloo everyone. Still battling the worst flu I’ve had, since I don’t even know. I hope I’ve overcome the peak of this yesterday, when fever was going up and down, I had terrible headache, my world was spinning, my voice had left me and I stayed up the whole night with hot ’n cold feels, stomach pain and some barking dog. I’m so glad that I’m feeling better today and I even had energy to open my laptop!

Well I have to return to Thursday morning. I guess winter came as a surprise to everyone again, no matter if you were driving, riding or walking. When I woke up and opened the blinds, I couldn’t believe my eyes. This much snow? In October? Did we always have this much snow in October? This was my first real snow fall in three years, but now it’s already melting away.. 🙁

Here is couple of photos my lovely cousin Ina took on Wednesday. It looked tiny bit different outside than next morning…

Beanie made from merino wool, Vaiko Clothing.

Previous Post Next Post

You Might Also Like