Suomen suurin matkablogiyhteisö

The best way to start a day

Moi vaan!

Terveisiä miesflunssan kourista. Tätä on jatkunut enemmän tai vähemmän jo pari kolme viikkoa, välillä terveempänä ja välillä vähemmän terveenä. Ärsyttää tälläinen kipeily, treenejä jää välistä ja energiatasot alhaalla. Eiköhän tää jossain kohtaa taltu, pitää vaan yrittää muistaa levätä enemmän ja syödä mahdollisimman terveellisesti!

Tässä kuitenkin muutamat kuvat yhdeltä terveemmältä päivältä, kun suunnattiin mun ystävien Emilian ja Maijan kanssa treenaamaan ja akroilemaan. Emppu veti meille pepputreenin ja sen jälkeen lopeteltiin treenit akroiluun. Aina yhtä kivaa näiden tyttöjen kanssa!?

Mulla ja Emilialla (siniset leggarit) on päällä muuten Baseativan leggarit, jotka on ihan supermukavat päällä!

/ / / Helloo!

Greetings from a tired girl with a serious manflu. This has been bothering me for couple of weeks now, some days healthier and some not so healthy. I get so sick of being sick, I’m missing trainings and energy levels are low. Well hopefully it will soon be over, just have to try to rest more and eat healthy.

Here is couple of photos from one of those healthier days, when we were heading to the gym with my friends Emilia and Maija. First Emilia did an awesome butt workout for us and then we were finishing it with some acro fun. Always such a good time with these girls! ?

Me and Emilia (blue leggings) are both wearing a brand called Baseativa. I love these leggings, super soft and comfortable!

Previous Post Next Post

You Might Also Like