Suomen suurin matkablogiyhteisö

Gratitude Note

Hyvää sunnuntaita!

Vitsit mikä ihana viikonloppu takana. Tärkeitä ihmisiä, spontaaneja tapahtumia ja mielenkiintoisia keskusteluja. En ole hetkeen kirjoitellut mitään syvällisempää tänne blogiin, mutta todellisuudessa oon käynyt viimeaikoina läpi jos jonkinlaista tunneskaalaa. Oon monesti avannut tän blogin, aloittanut kirjoittamaan jotain. Ja lopulta pyyhkinyt sen pois. Henkilökohtaisia asioita ja ajatuksia, joihin varmaan monet voisivat samaistua. Ulkomailla asuessa tuli jaettua henkilökohtaista sisältöä paljon helpommin. Suomeen muuttaessa aloin miettimään tarkemmin kuka mun kirjoituksia lukee ja mitä tänne jaan. Hyvä ja huono juttu kai haha!

Tän viikonlopun aikana on syntynyt hyvää keskustelua mm. etuoikeuksista, kulttuurieroista, suomalaisuudesta, kiitollisuudesta ja ystävyyssuhteista. En kuitenkaan ajatellut mitään romaania alkaa tänne nyt tänään väsäämään haha! Tänään mun teki mieli vain kirjoittaa tänne blogiin pieni kiitollisuuskommentti. Oon kiitollinen mun perheestä. Siitä, että kasvoin turvallisessa ja rakastavassa kodissa. Oon kiitollinen mun serkuista, joiden kanssa jaan niin monet unohtumattomat lapsuuden kokemukset. Oon kiitollinen siitä, että mulla on mahdollisuus tehdä mitä vain tässä maailmassa haluan. Mahdollisuus mennä minne vain ja saavuttaa mitä vain. Oon kiitollinen ystävistä, lähellä tai kaukana. Kuitenkin aina korkeintaan puhelinsoiton päässä.

/ / / Hope you’re having an awesome Sunday!

I’ve had such a nice weekend with friend and family, spontaneous happenings and some very interesting conversations. I haven’t been writing any deeper thoughts here for a long time, but lately I’ve been going through a huge range of feelings. Many times I opened my blog page, started writing and after a while wiped it all blank. Those personal things and thoughts, but still something that a lot of people could probably relate to. When I lived abroad, it was somehow easier to write personal thoughts. After moving back to Finland, I started being more aware who reads my blog. I guess it’s a good and bad thing haha!

There has been many good talks this weekend. Topics such as privileges, cultural differences, gratitude and friendships. Don’t worry people, I’m keeping it short and I only wanted to write one thing today haha! Just a little gratitude note. Here it goes. I’m grateful for the family I have and that I grew up in a safe and loving home. I’m grateful for my cousins, that I share so many amazing childhood memories with. I’m grateful for being born with possibilities to do everything I wish to do. To be able achieve what ever I wish to and to be able to go where ever I want to. I’m grateful for my friends, the ones near and the ones far. Still only one phone call away. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like