Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kolovesi National Park

Paluu takaisin eräjormailureissun kuviin! Lappeenrannasta kun lähdettiin ajamaan kohti Kolin kansallispuistoa, päätettiin matkalla pysähtyä vielä luontopolulle Koloveden Kansallispuistoon. Vitsit kun katselin niitä järvimaisemia, niin olisin vaan halunnut uudestaan kajakilla sinne lipumaan! Seuraavana päivänä ei olisi kyllä enää houkutellut… Oli nimittäin aamulla niin sankka sumu ettei eteensä nähnyt, sen näätte seuraavan postauksen kuvista haha!

Kuljettiin noin pari tuntia kestävä luontopolku, joka oli suht vaikeakulkuista maastoa. Muita ihmisiä ei näkynyt mailla halmeilla, joten saatiin olla ihan keskenämme luonnon helmassa.

/ / / Aaaand back to more photos from our camping trip. When we started heading towards our last and final spot, Koli National Park, we decided to make one more stop at another national park. It was called Kolovesi and it’s apparently very popular kayaking spot. And I could see that. I just wanted to hire another kayak and go paddling again haha! The next day it was so foggy, that wouldn’t have felt like kayaking anymore… 

At Kolovesi National Park we did a two-hour hike in the forest. There was literally no one else around, so we could really feel the peace and quiet of the nature.

My friend’s little Honda was more than capable for some adventuring…

Previous Post Next Post

You Might Also Like