Suomen suurin matkablogiyhteisö

Videoshoot AcroYoga & Fire

Hyvää maanantaita vaan!

Eilen tehtiin jotain vähän tavallisesta sunnuntaista poikkeavaa. Päästiin esiintymään meidän ystävän Joonaksen ideoimalle ja kuvaamalle akrojooga-videolle! Paikan päällä oli myös valokuvaamassa Sami Farin, jonka akrokuvailuja on täälä mun blogissa jo ennenkin nähty.

Sää ei olisi voinut osua enempää nappiin, aamulla oli hieman harmaata, mutta pian aurinko alkoi pilkistellä pilvien lomasta! Kuvattiin Pyynikin rannalla. Aurinko lämmitti ja ruskan värit hehkui. Iltaa kohden alkoi hieman viilentyä ja varpaat jäätyä, mutta isot jätkänkynttilät lämmitti mukavasti!

Meidän porukka oli ihan huikea ja ilta oli ihan älyttömän hauska. Tässä muutamia Samin ottamia behind the scenes -kuvia eiliseltä!

/ / / Hope you’re all having a great Monday!

We did something little bit different yesterday. Our friend Joonas was filming an acroyoga -video of us! There was also Sami Farin taking photos, you’ve most likely seen his work at my blog before.

The weather was perfect. In the morning it was greyish, but soon sun started peaking. We were filming by the lake, sun was warm and there was beautiful autumn colors everywhere around us! It started getting much cooler towards the night and everybody’s toes were frozen haha. But then we were lighting up some huge, wooden candles and we were warm again! 

Our filming crew was awesome and the whole night was so much fun. Here is few behind the scenes photos taken by Sami!

That sand was everywhere haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like