Suomen suurin matkablogiyhteisö

Underwater memories from Thailand

Iltaa!

Mulla on ollut tässä jo pitkään projektina oikeasti järjestää mun massiiviset kuva- ja videoarkistot sekä varmuuskopioida ihan kaikki. Yleensä aloitan järjestelyn tomerana, turhaudun ja alan vaan selata kaikkia ihania reissumuistoja. Suunnittelin hommaavani lisätilaa iCloud Driveen, että saisin kaiken tallennettua sinne. Onko kellään suositella mitään toista, parempaa palvelua tai muita hyviä vinkkejä kuvamuistojen turvaamiseen?

Koska tänäänkin tämä projekti tyssäsi heti alkuunsa, ajattelin jakaa nämä muutamat reissumuistot tropiikista näin kylmän ja pimeän syksyn piristykseksi haha! Olin tosiaan viime talven töissä sukelluskoululla Thaimaassa, marraskuusta helmikuun loppuun. Joka päivä sain nipistää itseäni. En voinut uskoa, että se oli mun sen hetkinen kokoaikainen työ ja mulle todellakin maksettiin sen tekemisestä. Vedin snorklausretkiä ja tapasin ihan huikeita tyyppejä! Sukeltelin päivät pitkät kauniiden korallien, kilpikonnien ja riuttahaiden kanssa. Mun päivittäinen univormu oli bikinit. Uskomaton kokemus!

/ / / Helloo friends!

I’ve had this project for very long time to organize my MASSIVE archive of photos and videos. I usually start, then I get frustrated and then I just start flipping through my travel memories. Now I was planning to buy some more space to iCloud Drive and put everything there. Does anyone have any better ones to recommend? Or other good tips for making sure your photo memories are safe?

Since this project wasn’t really going forward tonight, I thought I might as well come and share some photos from my last winter in tropics. I lived in Thailand, on a little island and worked for diving school. Everyday I had to pinch myself. I couldn’t believe that I was doing that as my full-time job and I actually got paid for that. I was running snorkel tours and met amazing people! All day long I was swimming with beautiful corals, turtles and reef sharks. My work uniform was a bikini. Such a great experience!

Look closely, there my favourite fish in the photo. Or two of them actually, cuttlefish!

Previous Post Next Post

You Might Also Like