Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kayaking at Lake Saimaa

Moikka moi!

Vietin rauhallista ja rentouttavaa viikonloppua Pohjanmaalla, mitä nyt käytiin vähän Vaasan yöelämässä lauantaina. Nyt jo takaisin Tampereella! Mulla on vieläkin paljon kuvamateriaalia meidän telttailuviikonlopulta, joten ainakin vielä parin postauksen verran saatte meidän eräjormailua ihastella haha!

Mietin jo reissun alussa, että pakko päästä kajakoimaan jonain päivänä. Säätkin kun olivat lähes täydelliset! Auton startatessa Repovedeltä, tartuin tuumasta toimeen ja aloin googlettelemaan mahdollisia melontapaikkoja ja vuokraamoja. Moni paikka karsiintui sillä, että olisi tarvinnut kuulua jonkun sortin klubiin tai kerhoon. Osa vuokraamoista taas oli mennyt jo talvikaudeksi kiinni… Kunnes bongasin Drakkar melonta- ja pyöräilypalveluiden Facebook -sivut. Laitoin heti viestiä esiin pompanneeseen chattiruutuun, johon ystävällinen Marko vastasi lähestulkoon heti! Saatiin vielä samaksi iltapäiväksi tuplakajakki vuokralle, jolla saataisiin kuulemma meloa vaikka auringonlaskuun asti.

/ / / Helloo!

I had very relaxing weekend at home, despite a quick visit to Vaasa nightlife on Saturday. I still have so many photos from our camping mission, at least two more post coming up haha!

I only had one thing that I was really hoping to do, and that was kayaking. Since the weather was perfect for that too! When we left Repovesi National Park behind, I opened my laptop and started googling all the kayak rentals. I found one called Drakkar kayaking and biking, and I contacted them. A very friendly guy called Marko answered immediately! He had a nice double-kayak for us for the same afternoon. He also said we can paddle until the sun goes down if we like haha!

Marko näytti kartasta meille sopivan pituisen reitin sekä myös ihanteellisia rantautumis- ja kuvauspaikkoja. Sää oli oikeasti kuin morsian! Järvi oli peilityyni ja aurinko lämmitti niin, että takkikin oli pakko riisua. Rantauduttiin hetkeksi pienellä saarella ihailemaan maisemia ja auringonlaskua. Niin älyttömän kaunista ja hiljaista. Tuli vain sellainen fiilis, että pakko päästä ens keväänä jollekkin pidemmälle melontapainoitteiselle telttaretkelle!

/ / / Marko pointed us a good paddling route from the map and also some nice spots to visit on the islands or take photos. Weather was a dream, lake was like a mirror and sun was warm. I even had to take my jacket away. We stopped for a little island to watch the sunset and views, it was so calm and beautiful. I feel next year I want to go for a longer camping trip with kayak…

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like