Suomen suurin matkablogiyhteisö

Going camping!

Moikka kaverit!

Heräsin tänään aikaisin aamulla ja suuntasin junalla kohti Toijalaa. Sielä oli vastassa mun ystäväni Hanni ja nyt istutaankin jo autossa. Ollaan menossa telttailemaan neljäksi päiväksi ja oon niin innoissani haha! Täälä Suomessa onkin viimeksi tullut telttailtua varmaan lapsena. Rakastuin eräjormailuun Ausseissa asuessani, aloin kalliokiipeillä ja sen parissa tulikin vietettyä metsässä viikonloppu jos toinenkin. Lähdettiin joskus myös ihan yhdeksikin yöksi jonnekkin lähelle telttailemaan. Se oli niin parasta herätä jostain rannalta meren ääniin. Lisäksi erityisesti mieleen on jäänyt Fraser Islandin viiden päivän telttailuretki maasturilla! Siitä löytyy paljon kuvia täältä Fraser Island -tägillä ja YouTubesta myös neljä videota. Sieltä mut löytää tutulla nimellä Fiia Emilia!

Nyt siis kuitenkin suunnataan Tampereelta itään päin. Ensimmäisenä kohteena on Hollolan lähellä sijaitseva Kiikunlähde. Oon halunnut käydä täälä jo pitkään ja kuvia tästä turkoosista lähteestä on näkynyt myös muissa blogeissa. Sieltä jatketaan Repoveden kansallispuistoon ja siitä sitten kohti Kolia. Mitään sen tarkempia suunnitelmia ei itseasiassa olla tehty, katsotaan vähän päivä ja fiilis kerrallaan. Sää on ainakin ihan huikea, mikä tuuri!

/ / / I woke up early today and grabbed a train to meet my friend Hanni. Now we are on the road, going camping for four days. Last time I was camping in Finland was probably in my childhood, so I’m seriously excited haha! I fell in love with camping while I lived in Australia. I started rock-climbing and I spend many weekends in the forest doing that. Sometimes we went camping somewhere close by, just for one night. It was such an amazing feeling to wake up to the sound of the ocean. One very special camping trip was our five-day-4×4 mission to Fraser Island! You can find a lot of posts about it with a tag Fraser Island and also videos in my YouTube -channel (Fiia Emilia).

But yeah, now we are going camping in Finland. We haven’t made any exact plans, we will see how we go depending from our mood that day. At least the weather is freaking great!

Previous Post Next Post

You Might Also Like