Suomen suurin matkablogiyhteisö

Video: Wreck Diving in Thailand

Moikka kaikki!

Pahoittelut hiljaiselosta täälä blogin puolella. Mitäs sinne ruudun toiselle puolen kuuluu?

Syyskuu on mennyt ihan hujauksessa töiden ja harrastusten parissa sekä kämppää laittaessa. Mua on purrut oikein kunnon sisustuskärpänen, viimeisen muutaman viikon aikana on tullut käytyä Ikeassakin varmaan kolme kertaa. Löysin sunnuntaina peräkonttikirppikseltä ylisöpön kukkaruukun, ihan pakko siis suunnata Ikeaan uutta kasvia hakemaan. Mun kolme viikkoa sitten ostamat viherkasvitkin on säilynyt hengissä ja itseluottamus viherpeukalona on kasvanut haha! Ensi sunnuntaina on muuten jotain jännittävämpää tiedossa. Lähdetään mun kaverin Hannin kanssa telttailemaan. Tää oli aika extempore-idea ja ei meillä mitään sen tarkempia suunnitelmia vielä ole. Mutta kameran ainakin kaivan naftaliinista haha!

/ / / Helloooo!

Sorry for the silent treatment here in the blog. How is everyone? (:

September has been flying by so quick, but nothing special have been happening. Mainly work, friends and acroyoga have been filling my days. I have also been decorating my new, cute and tiny apartment, I’ve been to Ikea like three times this month haha! On Sunday I found the cutest flower pot from the second-hand markets, so I just had to go to Ikea again. Had no choice. My previous two plants have survived over three weeks, so I think I’m now capable of owning three green things. Next Sunday we are actually doing something different, I’m heading camping with my friend Hanni. It was kind of a quick decision and we don’t have any exact plans yet, we see what happens. But I will definitely take my camera out haha!

Tässä kuitenkin videota vähän lämpöisemmistä tunnelmista Thaimaasta! Vietin siis viime talven sielä työskennellen sukelluskoululla, The Adventure Clubilla Phi Phin saarilla. Kaksi kertaa pääsin sukeltamaan tässä videolla esiintyvälle Kled Gaeow -hylylle. Ekalla kerralla sääolosuhteet heitti häränpyllyä sukelluksen aikana ja kun päästiin merenpohjaan, näkyvyys oli noin metrin. Voitte kuvitella sitä fiilistä kun laskeudutaan ja laskeudutaan köyttä alas, mutta mitään hylkyä ei näy. Kyseessä on kuitenkin 50 metriä pitkä laivanraato haha! Pohjalla en nähnyt mitään ja mun jalat kolahteli vähän väliä johonkin hylyn osaan, ei kuitenkaan merisiileihin. Ihme sinänsä. Lopetettiin sukellus noin 1o minuutin päästä.

Pääsin kuitenkin onneksi sukeltamaan hylylle toiseenkin kertaan. Ja silloin sielä näytti tältä.

/ / / For now, here is a video from the last winter. I lived in Thailand and worked in a diving shop. I got to do wreck dive too, twice actually. First time the weather got really shit during the dive. Once we reached the wreck, visibility was roughly one meter. You can imagine how it felt to slide down the rope and not see anything below you. In the end it is huge, 50-meter long wreck! At the bottom my legs touched the wreck all the time, I manage to avoid the sea urchins though. Surprisingly. We finished that dive in 1o minutes.

Luckily I had time to do the wreck dive again, and this is how it looked the second time!

Previous Post Next Post

You Might Also Like