Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunset Sauna in Oulu

Iltaa kaverit!

Olin tänään kahdella Suomen twerk-kuningattaren Tinzen pitämällä twerkkitunnilla ja vitsit miten hauskaa oli pitkästä aikaa. Oon ihan poikki ja rikki, reidet huutaa hoosiannaa. Pakko päästä uusiks pian! Kyhäsin muuten kasaan pienen video mun ensimmäisestä hylkysukelluksesta Thaimaassa, se ilmestyy tänne blogin puolelle huomenna. (:

Tässä kuitenkin vielä muutama kuva viikonlopulta Oulussa. Ehkä yks kauneimpia auringonlaskuja hetkeen.

/ / / Good evening people!

I went for two twerk -lessons today held by the Twerk Queen of Finland Tinze. So much fun after a long time and I’m dead now. My legs are sore haha! I was also finishing a little video of my first wreck dive and I will put it up on the blog tomorrow!

Here is couple more photos from the weekend in Oulu. That sunset was extremely beautiful.

Previous Post Next Post

You Might Also Like