Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunday

Moikka!

Jotenkin toi viime viikko meni ihan siivillä, nyt jo maanantai. Käytiin lauantaina Ikeassa mun kaverin kanssa ja hommattiin tänne mun kämppään mm. vaatekaappi! Vaikka tää onkin pieni asunto, niin tästä on saanut kyllä erilaisilla sisustusratkaisuilla tosi kotoisan. Eilen ehdin päivällä akroilemaan parin kaverin kanssa, mutta ilta menikin oikeastaan sitä vaatekaappia kootessa… Tavallaan mä jollain tapaa nautin Ikean huonekalujen kokoamisen tuomista haasteista haha!

Mun viime viikon kuvasato on aika pientä, mutta tässä eiliseltä pari akrokuvaa!

Ps. Noi mun ja Emilian leggarit on muuten Baseativalta. Joku tyttö pysäytti eilen meidät kadulla ja kysyi mistä noi Emilian siniset pöksyt on haha!

/ / / Helloo!

Last week went by so fast, now it’s already Monday! On Saturday we went to Ikea with my friend and I bought a lot of nice things for my new appartment, and I also finally got a closet for my clothes. Yew! Even thought this apartment is tiny with different kind of solutions it feels spacious and cozy. Yesterday we were training some acro with few friends, but then at the evening we were building the Ikea closet haha! In some weird way, I do enjoy putting together Ikea stuff haha!

Here is couple of acro photos from yesterday!

Previous Post Next Post

You Might Also Like