Suomen suurin matkablogiyhteisö

Intermediate Acrobatics with Mark and Kat

Hyvää maanantaita!

Istun bussissa matkalla takaisin Tampereelle. Oulun akroviikonloppu oli oikein onnistunut, ihanat opettajat Mark and Kat tarjosivat ihan huiput työpajat. Pääsin kokeilemaan haastavia juttuja, mutta myös hiomaan jo olemassa olevia taitoja. Paikalla oli monta tuttua kasvoa, mutta myös muutamia mulle uusia. Aurinko paistoi koko viikonlopun, josta ehdittiin nauttia intensiivisien tuntien välissä sekä iltaisin. Käytiin myös lauantaina ja sunnuntaina auringonlaskun aikaan Oulun kelluvalla Sompasaunalla. Vesi oli jo todella viileää, mutta kyllä sielä tuli muutamat kerrat pulahdettua. Meidän ihanalla hostilla Vilillä oli iso ja kiva kämppä, jonne saatiinkiin melkoinen akrokommuuni mahtumaan. Mikä parasta sieltä löytyi vielä kunnon kotileffateatteri, joten iltaisin vuorattiin lattiat patjoilla ja katsottiin leffoja. Ihan täydellinen viikonloppu ja ihanat ihmiset! ♡

Tänään ei ollut enää tunteja, joten suunnattiin aamulla ensin syömään lounasta ja kahvittelemaan, sieltä sitten vielä meren rannalla akroilemaan.

/ / / Helloo guys!

I’m in a bus going back to Tampere. This acro weekend in Oulu was amazing! Our lovely teachers Mark and Kat offered fun and challenging workshops. I got to try so many new skills, and refine the old ones. There was many familiar faces, but also got a lot of new friends! Sun was shining through the whole weekend, so we had our lunches outside and went to Oulu’s famous floating sauna at night. Water was freezing, but I still jumped in. Our host Vili had huge apartment, it could easily fit big bunch of acro monkeys. The best things was Vili’s own movie theather. We were covering the floor with mattresses, blankets and pillows, and watched movies every night. What a perfect weekend and awesome people!♡

Today there was no more lessons, so we were sleeping late. Then we were heading for lunch and coffee, and then to the ocean to have a little acro jam in the sun.

I got the coolest ride to Oulu!

Master Chef Vili!

Previous Post Next Post

You Might Also Like