Suomen suurin matkablogiyhteisö

Off to Oulu for AcroYoga

Moi vaan!

Ajattelin tulla kirjoittelemaan pikaiset moikat. Istun Onnibussissa matkalla kohti Jyväskylää, mistä hyppään parin kaverin kyytiin ja jatketaan Ouluun. Oulussa on tiedossa Intermediate Acrobatics with Mark and Kat. Paljon siis akroa, uusia haasteita ja huippua seuraa, en malta odottaa!

Muistakaa muuten mun torstaiset akrotunnit Studio Movella. Tunneilla käydään läpi akrojoogan alkeita, joten jokainen on tervetullut! Torstain tunnit ovat irtotunteja, joten jatkuvaa sitoutumista ei vaadita.

/ / / Helloo!

I thought I came and say quick hi. I’m sitting in a bus towards Jyväskylä where I will hop to my friends car and we will continue to Oulu. I will join to Intermediate Acrobatics weekend organised by Mark Das and AcroKat. There will be lot of acro, new challenges and awesome company, can’t wait!

Also remember my Thursday -lessons at Studio Move from 9.00 to 10.15. We will go through the basics of AcroYoga, so everyone is welcome! These lessons don’t require weekly participation.

FIND AND BOOK THE LESSONS FROM HERE

Photography by Mikko Karsisto

Previous Post Next Post

You Might Also Like