Suomen suurin matkablogiyhteisö

Acro Girl Power

Moikka ihmiset!

Eilen taisi olla syksyn eka päivä. Joutui laittamaan pitkästä aikaa paksumman takin päälle ja nappaamaan huivinkin mukaan. Ensimmäistä kertaa sitten en edes muista. Tänäänkin oli niin ihanan aurinkoista, mutta kylmä syksyinen viima puhalsi luihin ja ytimiin. Kolme vuotta sitten sain viimeksi ”nautiskella” Suomen syksystä ja talvesta, kova henkinen valmistautuminen tässä juuri käynnissä tulevaa varten. Kyllä se tästä!

Ajattelin jakaa muutamat Sami Farinin ottamat kuvat parin päivän takaiselta puistoakroilulta. Toivottavasti vielä vähän jatkuis nää ulkoakroilu-kelit! Näistä kuvista tuli niin ihania, kunnon girl power -kuvia! ♡

/ / / Hellooo everyone!

I think yesterday was officially the first day of autumn. I had to grab a thicker jacket and scarf with me. Last time I experienced Finnish autumn/winter was three years ago. I’m currently doing a lot of mental prepping for the upcoming darkness, coldness and snow haha! I can do this!

I thought I come and share these acro shots taken by talented Sami Farin. It was such a beautiful, sunny day, so we were heading to a park nearby. I really love these acro shots, girl power yeeww!! ♡

My beautiful leggings from Hatha Clothing.

Previous Post Next Post

You Might Also Like