Suomen suurin matkablogiyhteisö

Time for paddleboarding

Moikka!

Ei näytä Blockfestien keli hirveän hyvältä ainakaan tällä hetkellä, harmaata pilveä taivas täynnä. En oo itse kyllä edes menossa, töissä vierähtää koko viikonloppu! Alkuviikosta saatiin kuitenkin nauttia kivoista kesäkeleistä ja suunnattiin mun parin kaverin kanssa suppailemaan. Treenailtiin myös vähän akroa ja kokeiltiin sitä myös laudan päällä. Lennettiin todella taidokkaasti useilla eri tyyleillä veteen, lopulta onnistuttiin kuitenkin vähän aikaa pysymään meidän akroposessa!

Tässä muutamia kuvia meidän aurinkoiselta tiistaipäivältä. (:

/ / / Helloo!

The weather doesn’t look too good for the weekend, sky full of grey clouds. The beginning of the week was beautiful though. On Tuesday we were heading to paddleboarding with couple of my friend. Sunny and warm day! We were also training some acro and tried it on the board too. We were super talented to fly into the lake with multiple different ways haha! We manage to hold our pose for a little while, success!!

Here is couple of photos!

Laudat: Jobe SUP / Water Action Park

Previous Post Next Post

You Might Also Like