Suomen suurin matkablogiyhteisö

Helsinki AcroYoga Week with Jill and Heidi

Moi vaan!

Niin kävi taas, että koko pitkän viikonlopun kestänyt akrokupla puhkesi ja jouduin palata takaisin ”normaalin” elämän pariin haha! Viikonloppu sisälsi paljon, paljon ja paljon akroilua ihanien kanadalaisten opettajien, Jillin ja Heidin johdolla. Niin paljon uutta inspiraatiota treenailuihin sekä tietty myös tulevaa akro-open työtä varten. Workshoppien lisäksi oli myös aikaa vapaalle jammailulle ja muulle hauskalle. Helsinki AcroYoga -viikoille oli saapunut akroilijoita mm. Australiasta, Virosta, Portugalista, Sveitsistä, Jenkeistä ja Namibiasta. Olin ihanaa tutustua näin isoon määrään uusia, huikeita tyyppejä!

Tässä nämä muutamat kuvat mitä tuli viikonlopun aikana räpsittyä. Meno oli sen verran vauhdikasta, että sekä kamera että kännykkä unohtuivat lähes koko viikonlopuksi laukun pohjalle haha!

/ / / Hellooo!

So it happened again. The acro bubble, which lasted for a one long weekend, was burst and I had to return to so called normal life again. The weekend was full of acro fun and lots of challenging workshops with amazing acro teachers all they way from Canada, Jill and Heidi. I got so much training material and inspiration! Helsinki AcroYoga Week was very international with talented acro people from Australia, Canada, Estonia, Portugal, Switzerland, USA and Namibia. So nice to meet all of you, hope to see you in the future!

These photos are the only few I took this weekend. I pretty much forgot the existence of my camera and phone during all the fun haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like