Suomen suurin matkablogiyhteisö

Off to AcroYoga Week Helsinki 2017

Moikka moiii!

Istun Onnibussissa matkalla kohti Helsinkiä ja aurinkokin alkoi just pilkahdella sadepilvien takaa. Vietän siis koko viikonlopun akrojoogan ja huipputyyppien parissa Helsinki AcroYoga -viikolla. Tiedossa monen monta workshoppia huikeiden opettajien kanssa, vapaata jammailua, saunomista, ehkä suppailua ja muuta hauskaa. Paljon akroaiheista juttua ja kuvia tulossa siis!

Mun treenailut alkaa vasta huomenna, tänään nään mun ystävää Juhaa ja mietittiin et mentäis ehkä Lintsille! En oo aikoihin käynyt huvipuistossa, joten oon ihan innoissani haha!

/ / / Holaaa!

I’m sitting in a bus on my way to Helsinki. It was raining a lot, but sun started just peaking through the clouds. I will spent my weekend with AcroYoga and awesome people. There is a lot of workshops coming runned by the best teachers, free jamming, sauna, maybe some paddleboarding and other fun activities! Lots of acro-related posts and photos coming!

My training starts tomorrow, today I will meet my good friend and we were planning to go to amusement park. I haven’t visited one in ages, so I’m thrilled haha! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like