Suomen suurin matkablogiyhteisö

Cloudy day well spent

Huomenta.

Mulla oli tänään vapaa aamu ja olin suunnitellut mm. pitkää lenkkiä ja järvellä käymistä. Heräsin sellaiseen sateeseen, että päätin suosiolla ottaa siivous- ja pyykkipäivän haha! Tässä kuitenkin pari kuvaa viime päivältä Pyhäjärvellä. Mun kaveri Ninni oli täälä ja vaikka aamu näyttikin pilviseltä, suunnattiin silti jetteilemään. Vesijeteissä on se hyvä, että voi laittaa kunnolla vaatetta päälle, koska ei kastu. Paitsi jos teet jotain superhurjia käännöksiä ja lennät! ;D

/ / / Morning.

I had my morning off today and I had been planning a long walk outside and going for a swim to the lake. But then I woke up to pouring rain and decided to skip it. Cleaning and laundry day it is haha! Here is couple of photos from the previous day at the lake. My friend Ninni was here and even though the morning looked cloudy, we still decided to go. When you go drive around with jetskis, good thing is you can wear as much clothes as you need to, since you don’t get wet. Unless you do too crazy turn and you fall off haha! ;D

I’m the one on the left, I’m going higher wheeee!

Tandem -backflips!

Previous Post Next Post

You Might Also Like