Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroYoga at Urban Street Festival

Moi moi!

Mun miniloma Pohjanmaalla päättyy huomenna, tänään oon käyttänyt enemmän tai vähemmän koko päivän mun loputtomiin ja loputtomiin riittävien muuttoboxien raivaamiseen. Siis noiden kolme vuotta mun lapsuudenhuoneessa pölyttyneiden JA sitäkin edeltävien muuttolaatikoiden. Ai että. Sieltä on löytynyt tänään mm. opiskelijakorttia vuodelta 2009, entisen lähiruokakaupan ostoskuitteja vuodelta 2011 asuessani Ruotsissa, hienot neonväriset kukka-asusteet vuoden 2012 Full Moon -pileistä Thaimaasta ja vanhat kevarikorttia varten otetut passikuvat vuodelta 2006. Onneksi nykyään kannatan minimalistisempaa otetta ja raivaan turhat jutut roskiin jo kauan ennen kuin ne ehtii päätyä mihinkään muuttolaatikkoon.

Palataanpas kuitenkin vielä viime lauantain Urban Street Festivaaleihin kuvien muodossa. Oli oikeasti niin hauskat festivaalit, ens vuonna toivottavasti vieläkin isommin ja laajemmin eri lajeja!

/ / / Hey hey!

My miniholiday is ending soon, and today I’ve spent more or less the whole day going through my old moving boxes. I mean the ones that have been collecting dust in my childhood room for the past three years OR MORE. I can tell you. I’ve found example my old student card from 2009, receipts from my old groceries store in Sweden when I used to live there back in 2011, awesome neon-coloured flower accessories from Full Moon Party in Thailand in year 2012 and old passport photos from 2006. Luckily nowadays I have more minimalistic touch for what I own and I would have been throwing old shit away long before it ends up into any moving boxes.

Anyway, back to the last Saturday and Urban Street Festival! Here is bunch of photos!

 Copyright Sami Farin

Me when I see a camera man haha! Copyright Sami Farin.

Copyright Sami Farin

Copyright Sami Farin.

Copyright Sami Farin

What a festival!
Previous Post Next Post

You Might Also Like