Suomen suurin matkablogiyhteisö

Days in the sun and Ziggy Alberts

Moikka!

Tulin tänään aamulla Pohjanmaalle rentoutumaan ja tuli kyllä tarpeeseen, sen verran hektinen viikko taas takana. Eilinen meni kokonaan akron ja tanssin parissa. Päivän vietin Urban Street Festivaaleilla akrojoogaa edustamassa ja illalla suunnattiin mun kaverin Emilian kanssa Tampereen Viikinsaareen La Isla Bonita -salsabileisiin. Oli oikeasti niin hauska lauantai, siitä enemmän kuvia huomenna!

Palataan kuitenkin torstaihin, jota olin myös odottanut jo kauan aikaa. Mun yksi ehdottomista suosikkiartisteista, australialainen Ziggy Alberts oli esiintymässä Tampereen Olympiakorttelissa. Alunperin Ziggy ei ollut tulossa Suomeen Euroopan kiertueellaan, olin selaillut keikkojen maita ja päivänmääriä hyvän aikaa. Kunnes yhtenä päivänä Facebookin etusivulle pompsahti mainos Ziggyn keikasta Tampereella ja ei muuta kuin heti bookkaamaan liput!

/ / / Helloo!

This morning I came to my little home town to relax, and it was definitely needed. Quite a hectic days behind, in both work and life in general haha. My yesterday was amazing, filled with acro and dancing. I spent the day at Urban Street Festival with acro and later on I went with my friend Emilia to a salsa party. We were dancing all the way to early hours. What a Saturday, photos coming tomorrow!

Now a throwback to Thursday though, which was one day that I had been waiting for a very long time. One of my absolute favourite artists from Australia, Ziggy Alberts was playing a gig at Olympiakortteli. At first place he wasn’t planning to visit Finland during his EU tour, and I was trying to find a way to go one of this gigs at Germany or Sweden. Until one day an ad popped up in my Facebook, he was gonna come to Finland after all. I went and bought tickets straight away haha!

Näin pitkästä aikaa myös mun kavereita Helsingistä. Ollaan parin tytön kanssa tavattu ekan kerran Thaimaassa, kun olin ihan ekaa kertaa reppureissaamassa. Sen jälkeen ollaan enemmän tai vähemmän törmäilty toisiimme ympäri maailmaa, uudelleen Thaimaassa, sittemmin Australiassa ja Indonesiassa. Tajuttiin siinä jutellessa myös, että mehän ei olla koskaan tehty mitään yhdessä täälä Suomessa haha! Kerta se on ensimmäinenkin. Keikka oli ihan huikea ja kaikkia ihania muistoja Australiasta tulvi mieleen. Laulettiin ja tanssittiin itsemmin väsyksiin.

Kiitos Ziggy Alberts. ♡

/ / / I also saw some of my friends from Helsinki. Couple of these girls I met on my first backpacking trip to Thailand and after that I’ve been pumping into them again and again. In Thailand again, then in Australia and Indonesia. When we were talking before the gig and we realized, we’ve never met in Finland before haha! Ziggy was just amazing, the songs brought up a lot of memories from Australia. Such a good memories, sun and beautiful nature, early morning surfs, all the people I met along they way… We were singing and dancing until we were dead tired.

Thank you Ziggy Alberts. ♡

Blurry photo, but the fan-girl-club was happy haha!

”So I woke to the, sun on the window of my car, Oh I woke, to the summer on my window, & I miss you most when the sunlight, filters across these empty sheets,
days in the sun Ben Howard on repeat, because everything we need love I can feel in my bones, on days like these and days like those,
days in the sun, nights on the street, singing to my mother, singing to the seas, singing to my father, singing to the trees, singing to the things that help us breathe days in the sun, are always, the best with you”
– Ziggy Alberts / Days in the sun
Previous Post Next Post

You Might Also Like