Suomen suurin matkablogiyhteisö

Urban Street Festival 2017

Moi moi!

Ihanaa lauantaita kaikille! Jossei sulla vielä ole tälle päivälle suunnitelmia ja sijaitset Tampereella, suosittelen suuntaamaan Urban Street Festivaaleille Kuivaamolle. Paikka sijaitsee muutaman kilsan päässä Tampereen keskustasta ja sinne pääsee helposti pyörällä, autolla tai bussilla. Sielä pääset tänään 12.00-20.00 välillä kokeilemaan useita erilaisia ja jännittäviä lajeja parkourista tankotanssiin. Myös akrojooga löytyy paikan päältä ja itsekin olen sielä edustamassa lajia.

Tulkaa moikkaamaan ja testaamaan lajia!

Nää kuvat on pieni sneak peak eilisestä akrojooga-kuvailuista. Siitä lisää myöhemmin…

/ / / Holaaa!

Hope you’re all having a great Saturday. If you’re located in Tampere today and you have no bigger plans, I highly recommend heading to Urban Street Festival. It’s held at awesome place called Kuivaamo, located few kilometers off the central Tampere. You can easily go there by car, bus or bike. There is a lot of different and exciting activities to try from parkour to pole dancing. AcroYoga is also represented and I’ll be there too. The festival is free and anyone can come!

Come say hi! We make you fly!

These photos are a little sneak peak from yesterday. More info coming…

Previous Post Next Post

You Might Also Like