Suomen suurin matkablogiyhteisö

Water Fun Sundays

Moikka vain!

Tää on varmaan hiljaisin kuukausi blogissa sitten sen jälkeen kun tätä aloitin joskus raapustamaan. Elämä on. Rehellisesti oon ollut viime aikoina tosi väsynyt, tää kesän työtahti alkaa tuntua. Oon vaan paahtanut menemään ja nyt alan huomata että kyllä niitä säännöllisiä vapaapäiviäkin tarvii. Siis sellasiakin vapaapäiviä, jotka ei oo jo etukäteen täyteen bookattuja. Mun harvoina vapaapäivinä oon yleensä hoitanut rästiin jääneitä juoksevia asioita, pyykännyt, käynyt kaupassa, siivonnut ja esimerkiksi yrittänyt vastailla kaikkiin viesteihin ja sähköposteihinkin mihin en mun megatyöpäivinä ehtinyt. Vapaapäivinä pitäis pystyä ladata akkuja tulevia työpäiviä ja harrastuksia varten. Oon vaan aina ollut huono sanomaan ei työlle tai millekkään kiinnostavalle. Innostun kaikesta ja unohdan että mullakin on vain 24 tuntia päivässä. Haluisin enemmän aikaa luoville jutuille mistä nautin, valokuvaamiselle, tälle blogille ja kirjoittamiselle. Mulla on tuolla mun ulkoisella kovalevyllä sellainenkin määrä käsittelemätöntä videomateriaalia Saksan reissulta, Thaimaasta, Indonesiasta, akrojoogailuista ja en oo vaan ehtinyt niille mitään tekemään. No nyt ajattelin hidastaa edes vähän mun työtahtia, et välillä pääsen kunnolla uppoutumaan asioihin joita rakastan!

Tässä pari kuvaa kun käytiin moikkaamassa Water Action Parkin tyyppejä ja päästiin tollaisen vauhtisohvankin kyytiin haha!

Jos haluat kokeilemaan hauskoja vesiaktiviteettejä, käy kurkkaamassa Water Action Parkin nettisivut täältä ja Facebook -sivut täältä!

/ / / Hello!

This has probably been the most quiet month in my blog since I started writing it. Life is. Honestly, I’ve been extremely tired lately, I’ve understood that you really need to have proper days off as well. I mean that kind of days off when you have no bigger plans and you can just unwind and get some fresh energy. Now my days off have been full of taking care of important and piling tasks, doing laundry, going to groceries shop (!), cleaning and also just answering to messages and mails I haven’t had time to answer while doing my double shifts. I am and have always been bad at saying no to work or anything interesting. I always get excited about everything, and I forget that also I only have 24 hours in one day. I would wanna take more time for creativity, writing, photography and video editing. But especially creativity doesn’t work that well when you are stressed. I have still so many videos even from all my travels, just waiting on my external hardrive. Well I’m going to slow down a bit and take more time for things I love.

Here is couple of photos from the other day when we went to spent the afternoon with Water Action Park. If something makes me relaxed, it’s being by the water, enjoying the sun. We got to try some new, fun and speedy things. Afterwards we were just cruising around with jetskis and stopped for ice cream. More this please.

Breakfast with friends. <3

Matti the Puppy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like