Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tandem Flyboarding with Water Action Park

Moikka moi!

Ei vitsit meillä oli kiva sunnuntai! Ollaan oltu muutaman kerran suppailemassa Water Action Parkin laudoilla, mutta nyt päästiin kokeilemaan jotain ihan huikeaa. Nimittäin flyboardailua tandemina. Flyboarding on siis suihkulautailua, yksin tai tandemina. Pääset kokeilemaan miltä tuntuu lentää yläilmoissa kuin supersankari konsanaan. Huipputaitava Vadim oli lennättämässä meitä ja jätkät oli suunnitellut kaikennäköistä akrobaattista hommaa meille. Sanoin suostuvani, jossen kuole. ”Et sää kuole. Noni hyppää kyytiin vaan!” Istuin Vadimin harteilla kun pyörittiin korkealla yläilmoissa, seisoin käsillä, tein muita satunnaisia joogaposeja, tandem-voltteja ja mentiin myös kolme päällä Hennun kanssa. Siis ihan sairaan hauskaa ja olisin voinut jatkaa ikuisuuksiin! Käytiin myös vesijetteilemässä ja pääsin itsekin ekaa kertaa kokeilemaan ajamista.

Tässä muutamia kuvia meidän sunnuntailta! Kiitos Water Action Park  ja Vadim!

/ / / Hellooo!

I had seriously fun Sunday! We have been few times paddleboarding with Water Action Park, but this time we got to try something super cool. That was tandem flyboarding. You can try to fly yourself or tandem. You get to know how it feels to be a superhero flying through the air haha! Talented Vadim was flying us and guys had been planning a lot of acrobatic stuff for us. You know, since we are acroyogis, we must know how to do it 10-15 meters in the air and on a little board. Ha ha. It was just a tad nerd-wrecking first, but what an adrenaline rush! I was sitting on Vadim’s shoulders, doing handstands and yoga poses, we went together with Hennu and Vadim was also doing some backflips in the air with us. So much fun and I could have been continuing this forever haha!

Here is couple of photos from Sunday. Thank you Water Action Park and Vadim!

Crunches in the air haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like