Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroYoga Camp in Metsäranta

Moikka kaikki!

Vaikka uusi viikonloppu kolkutteleekin jo ovella, niin palataan silti vielä viimeiseen. Olin viime lauantaina töissä, mutta lähdin heti jälkeen ajamaan kohti Jyväskylää. Tarkalleen ottaen Metsärannan leirintäaluetta, jossa ihanat Saila ja Sauli olivat järkänneet akroleirin nimeltään Kuohubatia. Saavuin paikalle yhdeksän aikaan illalla ja vitsit miten ihana näkymä mua odotti. Auringoinen ilta, pieniä vanhoja mummonmökkejä pihapiiri täynnä, kunnon saunarakennus ja kauniimpaakin kauniimpi järvimaisema. Päivän akrot oli jo akroiltu, mutta pääsin kuitenkin mukaan saunomaan, uimaan ja grillailemaan. Auringon laskettua täysikuu valaisi meidän nuotiohetkeä ja järvi oli ihan usvan peitossa. Ei siinä voinut muutakun hyödyntää tämä upea kuvausmahdollisuus muutamien akrokuvien merkeissä haha!

/ / / Hellooo everyone!

Even thought it’s already almost a new weekend, I will return to previous one. Last Saturday I was working, but as soon as I was finished, I was heading towards Jyväskylä. My destination was Metsäranta camping area, where lovely Sauli and Saila had organised an acro camp called Kuohubatia. I was there around 9pm and what a view was greeting me when I got there. Warm summer night, yard full of little cottages, big sauna building and so beautiful lake view. There wasn’t any acro for that night, but I joined for sauna and swimming. Afterwards we had bonfire and barbeque. When the sun went down, full moon came out. We were bathing in moonlight and the lake was covered with mist. We definitely couldn’t miss this amazing opportunity to take acro photos haha!

Photo by Sami Farin.

Last two photos by Sami Farin.

Sunnuntaina nukuttiin myöhään, syötiin aamupala, juotiin kahvia laiturilla ja aloitettiin muiden toinen workshop, mun eka. Akroilujen jälkeen syötiin lounaaksi herkullista lohikeittoa, uitiin järvessä ja rentouduttiin auringossa. Illasta suunnattiin vielä pienemmällä porukalla Jyväskylän sirkuskoululle treenailemaan ja pääsin ekaa kertaa kokeilemaan akroilua valjaiden kanssa. Oli ihan superhauskaa kokeilla vaikeita juttuja, kun tiesi ettei voi pudota!

Ihan huippu viikonloppu, joka jatkui vielä maanantaina Tampereella toisen akroworkshopin voimin. Olin tiistaina ihan rikki ja lukuisilla pienillä mustelmilla. Silti ihan hullun onnellinen, tää laji on mun henkilökohtainen huume haha!

/ / / On Sunday we slept in, made some breakfast and had coffee by the lake. Then we had workshop and lots of acro jamming. We had delicious salmon soup for lunch, and afterwards we were just relaxing in the sun and swimming. Later on we were continuing to Jyväskylä Circus School with smaller group to train some more. It was so much fun to try tricky things with safety harness!

What an amazing weekend, and it was still continuing when we got back to Tampere. We had another fun workshop here! After all this acro all my muscles were sore and I was full of tiny bruises. But still happiest I can be, acro is like my personal drug haha!

Photo by Saila Salminen

Photo by Sami Farin.

Flying with Sauli Nokelainen. Photo by Sami Farin.

Practice practice…  Photo by Sami Farin.

Happy.

Previous Post Next Post