Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunday in Helsinki

No moikka moi vaan!

Niin uhoilinkin tossa ottavani kuvia meidän minivisiitistä Helsinkiin, mutta todellisuudessa… jätinkin kameran (tarkoituksella) hotellille. Napattiin me kuitenkin muutamia kuvia kännykällä, joten tässä siis niitä. Pur Purissa oli ihan todella hyvät ruuat ja drinkkilistalta bongattiin tollaiset granaattiomena-juomat! Käväistiin myös Löylyssä nopsaa. Haluisin niin mennä tonne joku aurinkoinen kesäpäivä oikeasti saunomaan, no ehkä ehtii vielä. Löylyhän on vähän niinkuin Kaupinojan yleinen sauna, mutta astetta fiinimpi haha!

Skohan oli myös kiva paikka, rento, mutta yllättävän kiireinen sunnuntai-illaksi. Tampereella ei ehkä noin paljon menoa ja meininkiä löytyis!

/ / / Helloo helloo!

I was telling you I will be taking some photos from our mini-visit to Helsinki, but I actually left the camera to the hotel. On purpose haha, I was too lazy. We took couple of shots with phone, so here is those! Pur Pur had delicious food and from the drink menu we found these pomegranate drinks. So good! 

Afterwards we did a quick visit to Löyly, which is a bar with common sauna. That’s a fun idea, I really would like to go spend a sunny summer day there once and actually go to sauna. Our final stop was Skohan, nice and relaxed bar in central Helsinki, quite busy for a Sunday night. This was a fun night with my workmates, we have an awesome group!

 Onnibussilla pääsee!

Previous Post Next Post

You Might Also Like