Suomen suurin matkablogiyhteisö

Life of adventure

….or let’s be honest. Life of work. Yass.

Moikka moi!

Mulla ei oikeastaan ollut mitään ihmeellistä, halusin vain tulla pikaisesti moikkaamaan. Oon ollut viime päivät naimisissa töiden kanssa, eilenkin vedin about 15 tunnin työvuoron. Itseäni viihdyttääkseni harjoittelin mun tauolla vähän käsilläseisontoja meidän työpaikan takapihalla. Kunnes mun farkut repes perseestä, mitäs muutakaan haha! Onneks mulla oli jostain ihmeen syystä toiset farkut jäänyt pukukaappiin. No nyt on kaksi päivää vapaata ja mä lähden ihan kohta mun työporukan kanssa kohti Helsinkiä. Meillä on pitkän kaavan illallinen Pur Purissa, josta jatketaan iltaa Skohan. Siitä onkin jo aikaa kun oon missään Helsingin yöelämässä ollut haha! Tai no edes yöelämässä ylipäänsä….? Otan kameran mukaan, että eiköhän tännekkin sitten jokunen kuva päädy! Ja hei mitäs muuten, se on sitten heinäkuu? Jo nyt?

Kidutin muuten eilen itseäni selailemalla pitkästä aikaa reissukuvia, erityisesti surffikuvia. Mun on niin ikävä surffausta, että sydämeen sattuu! Nää kuvat on Uluwatusta, Balilta. Toi paikka on vaan niin maagisen kaunis. ♡

Ps. Tuun varmaan aina ja ikuisesti katumaan, että myin ton laudan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emilia Alexandra / Enkeleitä hiuksissani maanantai, heinäkuu 3, 2017 at 20:19

  Voi eii, kuulostaa kyllä tutulle toi töiden kanssa naimisissa oleminen..! 😀 Haha, ihana housujen ratkeeminen :’D<3 Vitsi ä en tajua miten on jo heinäkuuu!?

  • Reply Fiia Emilia torstai, heinäkuu 6, 2017 at 05:55

   Joo se on töitä painettava, eihän tossa viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana nyt ihan hirveästi tullut niitä tehtyä he he. Joo ja ei ollut edes mikään pieni housujen ratkeaminen, vaan sillein ei kaikki näkyy. Onneks oli toiset housut! Ainakin oon viihdyttävä työkaveri jossen muuta. 😀

   Joo ja äläpä, järkytyin taas tästä Suomen kesän lyhyydestä?

  Leave a Reply