Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroYoga Midsummer Retreat 2017

Moi vaan!

Viime viikonloppu oli intensiivinen, mutta ihan sairaan hauska! Kyseessä oli tietenkin kauan odotettu AcroYoga Midsummer Retreat, joka järjestettiin tällä kertaa Turun Koroisissa. Torstai-iltapäivänä suunnattiin siis kohti Koroisia, sää oli sateinen, mutta pilvet väistyivät ennen kohteeseen pääsyä. Torstaiksi ei ollut suunniteltua ohjelmaa, vain toisiin akrojoogeihin tutustumista, herkullinen päivällinen ja sauna. Perjantaina päästiin tositoimiin heti aamukahdeksalta käsilläseisonta-tunnin muodossa. Sen jälkeen oli vuorossa aamupala ja sitten eka workshop, lounas ja taas workshop. Vaikka tää tapahtuma kulkikin retriitti-nimellä, oli se enemmänkin treenileiri. Ja siitähän mä tykkäsin haha! Joka päivä oli kaksi workshoppia ja sen lisäksi lämppäritunteja, tanssia, käsilläseisontaa, hierontatekniikkoja ja twerkkausta. Ohjelmaa oli siis todella monipuolisesti ja aika ei todellakaan käynyt pitkäksi, päinvastoin. Viikonloppu hujahti sellaista vauhtia, että olisin vielä toivonut yhtä lisäpäivää.

Pääsin kokeilemaan viikonlopun aikana niin monia uusia juttuja ja hiomaan vanhoja taitoja. Opettajat oli ihan huikeita ja workshopit oli jaettu kahteen osaan tason mukaan. Jokainen pääsi siis varmasti haastamaan itsensä. Meno olikin suhteellisen vauhdikasta, joten kamera jäi sivuun pölyttymään. Workshopeista ei ainakaan löydy kuin pari hassua kuvaa haha! Tässä kuitenkin muutamia satunnaisia otoksia.

/ / / Helloo!

To describe my midsummer with one word: supeeeeer-amazing. On Thursday afternoon we were heading towards Turku for AcroYoga Midsummer Retreat. There was no schedule for Thursday, just relaxing, getting to know other acroyogis, delicious dinner and sauna. On Friday we started at freshly at 8am with warm ups and handstands. Then we had breakfast and our first workshop, then lunch and another workshop. Even though this was called retreat, it was more like a acro -bootcamp. Which I loved haha! There was two workshops everyday and warm ups, dancing, handstands, massage techniques and even twerking. Then there was of course free jamming too. 

During the I got to try so many new things and refine my old skills. Teachers were fantastic, workshops were divided in two levels to make sure everybody gets to challenge themselves. It was quite intensive training, so I barely took my camera out! Here is couple of shots from the weekend though.

Looks like his legs are mine hahahah!

Two photos from Acroyoga.fi

Photo from Acroyoga.fi

Photo from Acroyoga.fi

Previous Post Next Post

You Might Also Like